Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

       Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων εύχεται στις γυναίκες αστυνομικούς χρόνια πολλά με υγεία. Οι γυναίκες συνάδελφοι βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο, έχοντας πολλούς ρόλους,  τους που καλούνται να φέρουν εις πέρας και να ανταπεξέλθουν στην δύσκολη καθημερινότητα. Από την πλευρά μας είμαστε πάντα δίπλα τους και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε κάθε συνάδελφο.

 

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να συγχαρεί για μια ακόμη φορά τους συναδέλφους  της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Τρικάλων για την σημαντική επιτυχία με την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που εισήγαγε ναρκωτικές ουσίες στο Κατάστημα Κράτησης Τρικάλων. Οι συνάδελφοι με αυταπάρνηση και πολλές ώρες εργασίας κατάφεραν σε συνεργασία και με όλους όσους συνέδραμαν, να πετύχουν καίριο πλήγμα στο οργανωμένο έγκλημα, οδηγώντας στη δικαιοσύνη τους συλληφθέντες. Σε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση που ξεκίνησε την (2-03-2024) το βράδυ και συνεχίστηκε την (3-03-2024), από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Τρικάλων και της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν εφτά άτομα, ως μέλη της οργάνωσης, εκ των οποίων οι δύο έγκλειστοι και ο ένας από αυτούς είχε τον ηγετικό ρόλο. Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, -33,6- γραμμάρια ηρωίνης, -34,6- γραμμάρια κάνναβης, μικροποσότητα κοκαΐνης, -2- ζυγαριές και -5- αυτοσχέδια μαχαίρια. Επίσης συγχαίρουμε τους συναδέλφους του Τμήματος Τροχαίας Τρικάλων ,οι οποίοι με την συνδρομή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, κατάφεραν μετά από καταδίωξη το απόγευμα της Κυριακής (3-3-2024) ,να συλλάβουν ημεδαπό οδηγό δίκυκλης μοτοσυκλέτας υψηλού κυβισμού ,ο οποίος αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε υπόδειξη για έλεγχο και εν συνεχεία οδήγησε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, διασχίζοντας την πόλη , βάζοντας σε κίνδυνο πεζούς και οχήματα. Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι οι συνάδελφοι μοχθούν καθημερινά με αυταπάρνηση και ηρωισμό, για την προστασία του κοινωνικού συνόλου αυξάνοντας το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών. Ως Δ.Σ. της Ένωσης νιώθουμε υπερηφάνεια για τους συναδέλφους μας που πέραν κάθε αμφιβολίας βάζουν προτεραιότητα την εκτέλεση του καθήκοντος!! Για το λόγο αυτό απαιτούμε και η πολιτεία να πράξει το αυτονόητο και να παρέχει στο προσωπικό όλα τα αναγκαία μέσα, αλλά και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να αναγνωρίσει το ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ του επαγγέλματος!


Με Τιμή

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Ιωάννης

ΜΗΤΣΙΚΟΣ Λάμπρος

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες του προς την εταιρεία «ΚΑΡΑΚΙΚΕΣ», για την προσφορά υπηρεσιακού εξοπλισμού τριάντα (30) ισοθερμικών,  για την κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών, των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. και Δίκυκλων Τροχαίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων.

Με Τιμή

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Ιωάννης

ΜΗΤΣΙΚΟΣ Λάμπρος

ΤΗΛ. 6974923202

      ΤΗΛ. 6976674767

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024

                           ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ             

 Λίγες μόλις ώρες μετά τη μέρα που γιορτάζεται το πιο ξεχωριστό ανθρώπινο συναίσθημα, η αγάπη (14 Φεβρουαρίου), η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων προσκάλεσε τα μέλη της να μοιράσουν λίγο από το πλεόνασμα αγάπης που έχουν μέσα τους, μέσα από τη συμμετοχή σε μια εθελοντική αιμοδοσία, σε χώρο του Μεγάρου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων.

Για άλλη μια φορά και συγκεκριμένα την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου και ώρες 09.00-13.00,  πραγματοποιήθηκε με εντυπωσιακή συμμετοχή των Τρικαλινών Αστυνομικών και πολιτών αιμοληψία, αξιοποιώντας το πλεόνασμα αγάπης και ενσυναίσθησης, προστατεύοντας αυτούς που χρειάζονται τη βοήθειά μας στη δεδομένη, αλλά και κάθε άλλη συγκυρία.



Αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον Αστυνομικό Διευθυντή της Δ/νσης Αστυνομίας Τρικάλων κ. ΜΗΤΡΑΙΝΑ Δημήτριο, τον Β΄ Υποδιευθυντή της Αστυνομικής Δ/νσης κ. ΑΓΡΑΦΙΩΤΗ Αλέξανδρο, όλους τους συναδέλφους και πολίτες για την τεράστια αυτή συμμετοχή καθώς και τη Διευθύντρια, το προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του Γ.Ν. Τρικάλων, χάρη στους οποίους πραγματοποιείται ασφαλή, ομαλά και αποτελεσματικά η εθελοντική μας αιμοδοσία.

 


Επίσης να ευχαριστήσουμε για ακόμη μια φορά, τον Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Τρικκαίων κ. ΤΣΙΟΥΤΣΙΑ Βασίλειο για την προσφορά του με ζελεδάκια Ω3, έχοντας ως αποτέλεσμα την τόνωση του οργανισμού των συμμετεχόντων.




Γ ί ν ε  &  σ υ   Χ ο ρ η γ ό ς   Ζ ω ή ς!!!






Με Τιμή

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Ιωάννης

ΜΗΤΣΙΚΟΣ Λάμπρος












Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024

 

Δ  Ε  Λ  Τ  Ι  Ο     Τ  Υ  Π  Ο  Υ 

Το Σάββατο 04 Φεβρουαρίου 2024 αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής μας αποτελούμενη από τον Πρόεδρο ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Γιάννη και το  Γενικό Γραμματέα ΜΗΤΣΙΚΟ  Λάμπρο συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Ανδρέα ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟ.

   Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ θερμό και φιλικό κλίμα. Από την πλευρά μας τέθηκαν θέματα που απασχολούν τους αστυνομικούς υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, μεταξύ των οποίων η εξεύρεση οικονομικών πόρων για την ανέγερση κτιρίου που θα μεταστεγάσει το Αστυνομικό Μέγαρο Τρικάλων καθώς και του Α.Τ. Μετεώρων, η ίδρυση Τμήματος Μεταγωγών, και θέματα που αφορούν τη Διμοιρία Υποστήριξης της Δ.Α. Τρικάλων.

Στον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη παραδόθηκε σχετικό υπόμνημα με προβλήματα που απασχολούν τους αστυνομικούς. 


         Ο κ. Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και μας διαβεβαίωσε ότι θα συνδράμει στο μέτρο του δυνατού στην επίλυση των ανωτέρω ζητημάτων.

Παρόντες στη συζήτηση ήταν οι Βουλευτές Τρικάλων κ. ΛΙΟΥΤΑΣ Αθανάσιος και κα. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ Κατερίνα.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας, πάντα κοντά στο συνάδελφο και στην κοινωνία που υπηρετούμε.

Με Τιμή

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Ιωάννης

ΜΗΤΣΙΚΟΣ Λάμπρος








Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 


Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων συνεχίζοντας την κοινωνική της δράση παρέδωσε σε όσα μέλη της απέκτησαν τέκνο εντός του προηγούμενου έτους συμβολικό ποσό. 

Ως Δ.Σ. ευχόμαστε υγεία και ευημερία για τις οικογένειες και τα νέα μέλη τους!!!

 

Με Τιμή

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Ιωάννης

ΜΗΤΣΙΚΟΣ Λάμπρος

ΤΗΛ. 6974923202

      ΤΗΛ. 6976674767

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023

Δελτίο Τύπου

 

Τα Δ.Σ. των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων και I.P.A. Τρικάλων, βρέθηκαν δίπλα στους εργαζόμενους συναδέλφους κατά την αλλαγή του χρόνου.  


Με την έναρξη της βραδινής βάρδιας αντιπροσωπείες μελών επισκέφτηκαν τα Αστυνομικά Τμήματα Μετεώρων ,Πύλης και Φαρκαδόνας και εν συνεχεία όλοι οι βραδινοί σταθμοί παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή της Δ.Α. Τρικάλων συγκεντρώθηκαν στην έδρα της Διεύθυνσης και έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα, μοιράζοντας αναμνηστικά δώρα και  ανταλλάσοντας τις καθιερωμένες ευχές.  


Εκ μέρους των Δ.Σ. εκφράζουμε την ευχαρίστησή μας στην εταιρεία Τσίνας Βασίλειος Α.Ε.  για την προσφορά της και ευχόμαστε σε όλους 
 ΚΑΛΗ ΧΡΌΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΈΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ. 


Με τιμή 
Για τα Δ.Σ. 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΔΡΑΓΟΥΤΣΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ