Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Πρέβεζα 23-10-2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας στα πλαίσια των κοινωνικών της δράσεων, το Σάββατο 21/10/2017 και ώρα 18:30΄ διοργάνωσε φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ μεταξύ της ομάδας των Βετεράνων του Ολυμπιακού,  της νεοϊδρυθείσας ομάδας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας και των βετεράνων του Σ.Κ Νικόπολης Πρέβεζας.



Ο αγώνας αυτός είχε ως αποκλειστικό σκοπό, την προσφορά αγάπης, δύναμης, ελπίδας και την ενίσχυση με όλα τα έσοδά του,  της οικογένειας του μόλις δυο ετών Βαγγέλη που πάσχει από λευχαιμία και δίνει το δικό του αγώνα ζωής.
Πράγματι νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, στο κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Πρέβεζας, οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού μαζί με τους παίχτες της Σ.Κ Νικόπολης και της Δ-νσης Αστ-μίας Πρέβεζας, προσέφεραν θέαμα και χαμόγελα σε όλους τους φιλάθλους που είχαν κατακλίσει από την πρώτη στιγμή το χώρο. 
Ακολούθησε σύντομος διαγωνισμός στον οποίο συμμετείχαν μικροί αθλητές των ακαδημιών του Σ.Κ. Νικόπολης υπό την καθοδήγηση των Βετεράνων και κληρώθηκαν μπάλες με υπογραφές των παιχτών. Τέλος, ακολούθησε απονομή μεταλλίων σε όλους τους παίχτες από εκπροσώπους της Ένωσης μας. Το   Κύπελλο του αγώνα απονεμήθηκε από τον πρόεδρο των Βετεράνων και αγαπημένο όλων Αργύρη ΚΑΜΠΟΥΡΗ, στον πατέρα του μικρού μας ήρωα. 
Ως επιστέγασμα της προσφοράς τους, απονεμήθηκαν αναμνηστικές  πλακέτες στους Βετεράνους του Ολυμπιακού από τον πρόεδρο της Ένωσής μας κ. ΜΠΑΚΑ Κων/νο, καθώς και από τα υπόλοιπα μέλη του Σωματείου μας.
 Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας Ταξίαρχος κ. ΣΙΟΡΕΝΤΑΣ Δημήτριος, ο οποίος εξήρε το έργο μας  και τον ιερό σκοπό της εκδήλωσης.
            Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας, ευχαριστεί θερμά τον κόσμο, που ξεπέρασε σε αριθμό τις προσδοκίες μας  και που κατέκλισε το κλειστό Γυμναστήριο Πρέβεζας, σε αυτόν τον αγώνα αγάπης για τον μικρό μας Βαγγέλη.
            Ευχαριστεί επίσης τους Βετεράνους του Ολυμπιακού που πραγματικά έπαιξαν με την καρδιά τους κάνοντας όλους μας να αναβιώσουμε  στιγμές από το Ελληνικό Μπάσκετ.
Απονέμει συγχαρητήρια στη νεοσύστατη ομάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας που κατέπληξε με το παιχνίδι της, τόσο τους συμπαίκτες της όσο και όλους εμάς που παρακολουθήσαμε το  αγώνα.
Με την παρουσία τους επίσης, τίμησαν την εκδήλωσή  ο Δήμαρχος της πόλης κ. ΜΠΑΪΛΗΣ Χρήστος, ο Α/Β΄ ΝΑΚΑΣ Ευάγγελος ως εκπρόσωπος της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ηπείρου, ο κ. ΚΙΤΣΙΟΣ Σοφοκλής Πρόεδρος Συνδέσμου Αποστράτων ΕΛ.ΑΣ και Τοπικής Διοίκησης Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών(I.P.A.), ο Πρόεδρος της Ένωσης Πυροσβεστών Ηπείρου κ. ΜΑΡΓΕΛΗΣ Ζώης και εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Λιμενικού Σώματος καθώς και άλλων Συνδικαλιστικών φορέων του Νομού μας.
Την εκδήλωση συντόνισε και παρουσίασε με επιτυχία, η  δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου, η οποία από την πρώτη στιγμή στάθηκε αρωγός του εγχειρήματος και την οποία ευχαριστούμε από καρδιάς.
Η Ένωση ευχαριστεί θερμά όλους  τους χορηγούς που ανταποκριθήκαν άμεσα καθώς και όλους όσους συνέβαλαν σε αυτήν την προσπάθεια .
Ελπίζουμε ο Θεός να δώσει υγεία και δύναμη στο μικρό Βαγγέλη και  να βγει νικητής στον δικό του αγώνα της ζωής.







                             Για το Δ.Σ.

           O                                              Ο
       Πρόεδρος                                 Γενικός Γραμματέας                                                                  
  ΜΠΑΚΑΣ Κων/νος                               ΡΙΖΟΣ Βησσαρίων


Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρέβεζα,  30/09/2017

ΘΕΜΑ: «Διεξαγωγή Φιλανθρωπικού Αγώνα Μπάσκετ μεταξύ της ομάδας Βετεράνων Ολυμπιακού και των ομάδων του Σ.Κ.Νικόπολης  και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας».

    Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας, στα πλαίσια των κοινωνικών της δράσεων, διοργανώνει Φιλανθρωπικό Αγώνα Μπάσκετ, στον οποίο η ομάδα Βετεράνων του Ολυμπιακού θα αγωνιστεί με τους Βετεράνους του Σ.Κ.Νικόπολης Πρέβεζας και την ομάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας.
   Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Κλειστό γυμναστήριο Πρέβεζας το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 18:30΄. Σκοπός της εκδήλωσης είναι να βοηθήσουμε όλοι τον μικρό Βαγγέλη Παπαβασιλείου, στον δικό του αγώνα για την υγεία του.
     Είναι μεγάλη η τιμή τόσο για εμάς όσο και για την πόλη της Πρέβεζας, η άμεση ανταπόκριση και αποδοχή της προσκλήσεως μας από την ομάδα των Βετεράνων του Ολυμπιακού, η οποία θα παρευρεθεί στην πόλη μας, δείχνοντας για ακόμη μια φορά το μεγαλείο προσφοράς και αγάπης της. Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μεγάλα ονόματα του Ελληνικού μπάσκετ να συναγωνίζονται με την νέα ομάδα της Δ/νσης Αστυνομίας Πρέβεζας και τους Βετεράνους του Σ.Κ. Νικόπολης Πρέβεζας.
 Ας γίνει η προσφορά όλων μας ένα καλάθι ελπίδας για τον μικρό μας Βαγγέλη, τον πραγματικό νικητή του αγώνα.


      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΠΑΚΑΣ Κωνσταντίνος                                                        ΡΙΖΟΣ Βησσαρίων
         
       

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017







                               
                                                                                                Πρέβεζα 7 Σεπτεμβρίου  2017

 ΘΕΜΑ: «EKΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΛΗ  ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ»

.

Προς:    Μέλη μας


Η Ένωση μας και την φετινή σχολική χρονιά  εξασφάλισε από το  Βιβλιοπωλείο <<ΧΑΡΤΙΝΟ >> ιδιοκτησίας  ΠΕΤΡΗ Γεωργίου, στην οδό Λ.Ειρήνης 83 στην Πρέβεζα, για τα όλα τα μέλη της, έκπτωση 10% σε όλα τα είδη του   καθώς και έκπτωση 20% στις σχολικές  τσάντες. Η έκπτωση θα γίνεται με επίδειξη της κάρτας μέλους μας.


                                    ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
    
  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



ΜΠΑΚΑΣ Κων/νος                                            ΡΙΖΟΣ Βησσαρίων

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017



                                           
                                                                               Πρέβεζα ,29 Αυγούστου 2017
                                                                                                                       
ΘΕΜΑ: <<ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΑΓΩΝΑ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΣΤΟΛΗ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ  ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ>>

ΠΡΟΣ: ΜΕΛΗ ΜΑΣ

Συναδέλφισσες-συνάδελφοι

Οι  Ομοσπονδίες των Σωμάτων Ασφαλείας αποφάσισαν την πραγματοποίηση πανελλαδικής ένστολής συγκέντρωσης διαμαρτυρίας την Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 18:00, στη Θεσσαλονίκη (Πλατεία Δικαστηρίων - Άγαλμα Βενιζέλου).
 Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας όπως κάνει κάθε φορά, έτσι και τώρα θα δώσει δυναμικό παρών για να διεκδικήσουμε  και να  απαιτήσουμε:
- Πλήρη συμμόρφωση της Κυβέρνησης σε όλες τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, όσον αφορά τα μισθολογικά μας.
- Διασφάλιση των ασφαλιστικών μας ταμείων και διατήρηση της αυτοτέλειας αυτών.
- Ενίσχυση του αξιόμαχου των Υπηρεσιών, μέσω άμεσων προσλήψεων προσωπικού και χρηματοδότησης του προϋπολογισμό των Σωμάτων για τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό τους.
- Αναγνώριση του επαγγέλματος που επιτελούμε ως επικίνδυνου και ανθυγιεινού.
- Διασφάλιση της καταβολής κύριων και επικουρικών συντάξεων σε ανεκτά επίπεδα διαβίωσης και όχι υπό την μορφή φιλοδωρήματος.
- Ανατροπή του συνταξιοκτόνου νόμου Κατρούγκαλου που οδηγεί όλους μας σε συντάξεις πείνας και εξαθλίωσης.
Αυτά και άλλα πολλά αιτήματά μας, είναι δικά σας πρωτίστως αιτήματα και γι' αυτά οφείλουμε από κοινού να αγωνιστούμε.
Δηλώσεις συμμετοχής στα μέλη του Δ.Σ έως και 04-09-2017.Τα έξοδα θα καλυφθούν  από την Ένωσή μας.
                Η  ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ.


                      O Πρόεδρος

ΜΠΑΚΑΣ Κων/νος
                
Ο Γενικός Γραμματέας 

ΡΙΖΟΣ Βησσαρίων

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017













Σήμερα Παρασκευή 28/7/2017 ως εκπρόσωποι της Ένωσης  Αστυνομικών  Υπαλλήλων Πρέβεζας συναντήσαμε τον απερχόμενο    Eισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας κ.Ευάγγελο Μάστακα .Ως εκπρόσωποι των συνάδελφων μας ,τον ευχαριστήσαμε για την άριστη συνεργασία που είχαμε oλα αυτά τα χρόνια  που υπηρέτησε στο νομό της Πρέβεζας,  επιτελώντας με ήθος και επαγγελματισμό  ιδιαίτερα αξιόλογο έργο στην τοπική κοινωνία του νομού μας . Ως  αναμνηστικό δώρο του δόθηκε η εικόνα του Αγίου Χαραλάμπους πολιούχου και προστάτη της πόλης που υπηρέτησε και του ευχηθήκαμε καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο της δικαιοσύνης που θα υπηρετεί από την νέα του θέση ως Αντεισαγγελέας Εφετών  στην Πάτρα. Τέλος μας ευχαρίστησε θερμά για την άψογη συνεργασία που είχε με  όλο το  Αστυνομικό Προσωπικό  του Νόμου μας ,ανταποδίδοντας τις ευχές  για συνέχεια της καλής συνεργασίας  με τον διάδοχο του.


  
                                                                                                                                 Πρέβεζα 28/7/2017





ΘΕΜΑ:<< Οικονομική ενίσχυση συγγενικού προσώπου συναδέρφου μέλους της Ένωσής μας. >>


Σας γνωρίζουμε ότι πρόσφατα διαγνώστηκε με λευχαιμία συγγενικό πρόσωπο μέλους της Ένωσης μας.  Πρόκειται για τον Παπαβασιλείου Ευάγγελο  (γιο Πυροσβέστη), ηλικίας 2 ετών. Επειδή τα έξοδα που απαιτούνται για τη θεραπεία και τη νοσηλεία του είναι υπέρογκα και αδύνατο πλέον να καλυφθούν από γονείς και συγγενείς,  παρακαλούμε όποιος συνάδελφος επιθυμεί και μπορεί να συμβάλλει οικονομικά.

Λογαριασμός της Πειραιώς IBAN: GR8701716010006601135808674
Με δικαιούχο όνομα:
ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Κωνσταντινος - ΖΟΡΜΠΑ Νικολετα









Πέμπτη 25 Μαΐου 2017
















                                                                                                                  Πρέβεζα 25/5/2017

ΘΕΜΑ: <<ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΉ  ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ.>>



Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας, πραγματοποίησε σήμερα 25/5/2017  και ώρα 9.00-13.00  στην Διεύθυνση Αστυνομίας Πρέβεζας εθελοντική αιμοδοσία με σκοπό την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος της Ένωσής μας.Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συναδέλφους οι οποίοι πέραν των προσδοκιών μας, με αίσθημα ευθύνης και κοινωνικής ευαισθησίας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας,καθώς και όσους δεν μπόρεσαν για διάφορους   λόγους να δώσουν αίμα και θα δώσουν στο άμεσο προσεχές διάστημα.Η συμμετοχή των συναδέλφων ήταν συγκινητική και πάλι , καταφέρνοντας να συγκεντρώσουμε αρκετές  φιάλες αίμα, ενέργεια  που δείχνει την αγάπη των συναδέλφων για τον συνάνθρωπό τους.Θερμές ευχαριστίες στην Διεύθυνση Αιμοδοσίας Πρέβεζας και στο προσωπικό τους που με όλη τους την δύναμη και αγάπη εργάστηκαν και στήριξαν την προσπάθειά μας αυτή.



                      O Πρόεδρος 

ΜΠΑΚΑΣ Κων/νος
                      6937081636
  Ο Γενικός Γραμματέας  

ΡΙΖΟΣ Βησσαρίων
6944516663

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017




ΘΕΜΑ: <<ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ  ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ >>





                                                                                                                            Πρέβεζα 15/5/2017

    Σήμερα 15/05/2017 η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας  στα πλαίσια υλοποίησης προγραμματισμένης εκπαιδευτικής ημερίδας, επισκέφτηκε τη σχολή  Μετεκπαίδευσης και επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος  στην Βέροια όπου πέραν της περιήγησης στις νέες  υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις οι συνάδελφοι μας είχαν  την τύχη να κάνουν χρήση του σύγχρονου  εξομοιωτή καθώς και του κλειστού σκοπευτηρίου  που εδράζουν στις εγκαταστάσεις της με την αρωγή των εκπαιδευτών της υπηρεσίας μας και του εκπαιδευτικού προσωπικού της σχολής. Η εκπαιδευτικού χαρακτήρα επίσκεψη αποκόμισε στους μετέχοντες θετικά αποτελέσματα εμπλουτίζοντας την εμπειρία τους στην αντιμετώπιση περιστατικών με χρήση όπλων προσομοιώνοντας εικονικά  σενάρια με κλιμακούμενο βαθμό επικινδυνότητας. Η ύπαρξη του ανωτέρω σκοπευτηρίου αποτελεί αναβάθμιση στον τομέα της εκπαίδευσης. Οφείλουμε θερμές ευχαριστίες στον διοικητή της σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βορείου Ελλάδος Αστυνομικό Υποδιευθυντή  
Κ. Κουγκα Διονύσιο  που αποδέχθηκε με χαρά το αίτημα του Σωματείου μας διαθέτοντας τους κατάλληλους χώρους αλλά και το εκπαιδευτικό προσωπικό τη σχολής του, που με τόση διάθεση και πέραν του ωραρίου του, συνεισέφεραν στης επιτυχή υλοποίηση της εκπαιδευτικής ημερίδας. 
    Τέλος εκφράζουμε ίδιες θερμές ευχαριστίες τόσο στον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας  Πρέβεζας Ταξίαρχο κ. ΣΙΟΡΕΝΤΑ Δημήτριο για την παροχή διευκολύνσεων στους  συμμετέχοντες στην εκπαιδευτική Ημερίδα όσο και στους εκπαιδευτές του γραφείου εκπαίδευσης της διευθύνσεως μας οι οποίοι με προθυμία και με επαγγελματισμό ανέλαβαν την ευθύνη της υλοποίησης της εκπαιδευτικής διαδικασίας και στήριξαν όλους μας κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης. Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας θα είναι πάντα αρωγός σε ζητήματα που αφορούν θέματα εκπαίδευσης και επιμόρφωσης των συναδέλφων τα οποία θα συμβάλουν στην βελτίωση του παρεχόμενου αστυνομικού έργου και τέλος στην προάσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων των πολιτών.



                                      ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
                                                                                                        Πρέβεζα 15.5.2017

Συνάδερφοι - συναδερφισες όσοι επιθυμούν να έρθουν στην Ένστολη Πανελλαδική Διαμρτυρια στην Αθήνα την Τετάρτη να το δηλώσουν στα μέλη του Δ.Σ της Ένωσης μας το αργότερο έως  την Τρίτη 16/5 και ώρα 10 π.μ.Τα έξοδα θα καλυφθούν από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας.
Πρέπει να δώσουμε όλοι δυναμικό παρόν!!!



                    O Πρόεδρος 

ΜΠΑΚΑΣ Κων/νος
                      6937081636
Ο Γενικός Γραμματέας  

ΡΙΖΟΣ Βησσαρίων
6944516663

Κυριακή 14 Μαΐου 2017





                           ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

                                                                              ΠΡΕΒΕΖΑ 13/5/2017

 H Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας συγχαίρει δημοσία τους Αστυνομικούς  του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας ,αλλά και όλους τους  Αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, οι οποίοι μετά από συστηματική και μεθοδική πολύμηνη  έρευνα, κατάφεραν να εξαρθρώσουν  εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας ενέχονται στη διάπραξη ληστειών και κλοπών - διαρρήξεων σε περιοχές των Νομών Πρέβεζας, Άρτας και Ιωαννίνων. Από την οργανωμένη επιχείρηση των αστυνομικών του Νομού μας συνελήφθησαν συνολικά επτά Έλληνες,  σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ληστεία, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, απόπειρα εκβίασης, εμπρησμό, πλαστογραφία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.
 Η εξάρθρωση της εγκληματικής αυτής  οργάνωσης, έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά επιτυχιών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας,  αλλά και όλων των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας  σε όλους τους τομείς του οργανωμένου εγκλήματος και της ανομίας. Οι Αστυνομικοί μας εργάστηκαν με ζήλο και αυταπάρνηση, καταφέρνοντας  να εξαρθρώσουν επιτυχώς την προαναφερόμενη εγκληματική οργάνωση, εμπεδώνοντας το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών, αποδεικνύοντας  για μια ακόμη φορά το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού τους .