Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας

Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας

poasy

Αθήνα, 08 Μαρτίου 2020

Αρ. Πρωτ.: 600/8/68

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η Γραμματεία Γυναικών της Π.Ο.ΑΣ.Υ., με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας χαιρετίζει τους διαχρονικούς αγώνες των γυναικών για ίσα δικαιώματα και σεβασμό στις ιδιαιτερότητες του γυναικείου φύλου, ιδίως δε χαιρετίζει τους αγώνες του γυναικείου πληθυσμού της Ελληνικής Αστυνομίας για την εξάλειψη κάθε είδους στερεοτύπων και διακρίσεων που υπήρχαν ανάμεσά μας  και αποτελούσαν εμπόδιο στην αποτελεσματικότερη συμβολή του στον κοινό μας στόχο.

Η Ελληνίδα Αστυνομικός, αξίζει θαυμασμού και συγχαρητηρίων γιατί κατάφερε να τιμήσει τη στολή του Έλληνα Αστυνομικού, με την ισότιμη συμμετοχή της στη μάχη κατά του εγκλήματος και της ανομίας, κερδίζοντας έτσι και το θαυμασμό της ελληνικής κοινωνίας, η οποία έχει μεγάλες προσδοκίες από όλους μας.

Η Ομοσπονδία μας, μέσω και της λειτουργίας της Γραμματείας Γυναικών, αφουγκράζεται καθημερινά τις αγωνίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Συναδέλφισσές μας σε όλη τη χώρα και δεν θα κουράζεται να επισημαίνει ότι η αντιμετώπισή τους απαιτεί συστράτευση και ενότητα.

Με «όπλο» τις κατακτήσεις του γυναικείου κινήματος, επαγρυπνούμε καθημερινά, αποκρούουμε κάθε αναχρονιστική και επιζήμια αντίληψη και υψώνουμε ασπίδα προστασίας στην Ελληνίδα Αστυνομικό.

Οι καιροί είναι κρίσιμοι, οι προκλήσεις πολλές και απρόβλεπτες, όπως δείχνουν και τα τελευταία γεγονότα με τη μεταναστευτική και προσφυγική κρίση κατά μήκος των ελληνοτουρκικών συνόρων.

Άνδρες και Γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας, ας απαντήσουμε ενωμένοι όσο ποτέ σε όποιους επιβουλεύονται την ασφάλεια της πατρίδας μας, τιμώντας έτσι, κατά τον καλύτερο τρόπο, και τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας!

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

Για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών χρησιμοποιoύμε cookies .