Font Size

Cpanel

shmata_poasy-poaxia

Αθήνα 7 Μαρτίου 2013
Αρ. Πρωτ.: 600/14/4

Μήνυμα συμπαράστασης στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Ενώσεων εν ενέργεια και εν αποστρατεία συναδέλφων των E.Δ. και Σ.Α.

  Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες,

  Την 9 Μαρτίου 2013 και ώρα 16.00 οι εν ενεργεία συνάδελφοί μας των Ενόπλων Δυνάμεων και απόστρατοι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, πραγματοποιούν στην Πλατεία Κλαυθμώνος συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την πολιτική της Κυβέρνησης που ως γνωστόν, μας έχει οδηγήσει στη φτωχοποίηση και στην εξαθλίωση.

  Η επίθεση των κυβερνώντων απέναντι στους ένστολους και ειδικά στους αφυπηρετήσαντες συναδέλφους μας με τις απανωτές περικοπές δεν έχει προηγούμενο, καθώς δείχνει ρατσιστική διάθεση και συμπεριφορά προς όλους εκείνους που φέρουν περήφανα το τιμημένο εθνόσημο, έχοντας ορκιστεί να φυλάττουν Θερμοπύλες.

  Κοινό μας αίτημα είναι να εφαρμοστεί μια άλλη πολιτική που θα αποκαταστήσει όλες τις αδικίες εις βάρος των ενστόλων. Γι' αυτό σας καλούμε να συμβάλλετε με τη μαζική σας συμμετοχή στην επιτυχή έκβαση της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας των συναδέλφων μας, στέλνοντας έτσι και από την πλευρά μας ένα ξεκάθαρο μήνυμα:

Ως εδώ με τις περικοπές, δεν αντέχουμε άλλο!
Η ισχύς εν τη ενώσει!

ypografes_poasy-poaxia

Είσαι Εδώ : Αρχική Σελίδα