Font Size

Cpanel

Χιλιάδες μηνύματα από παντού

  Μεσούντος του καλοκαιριού, η ΠΟΑΣΥ δίνει έναν αγώνα πρωτόγνωρο σε όλα τα επίπεδα, με μοναδικό στόχο την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας.

  Γνωρίζοντας ότι δεν έχει απέναντί της μόνο την κυβέρνηση και τα «στηρίγματά» της, προσπαθεί με πνεύμα ενότητας να συσπειρώσει τις δυνάμεις της στον μέγιστο δυνατό βαθμό, ώστε αντιστεκόμενη και μη καμπτόμενη, να ασκήσει ισχυρή πίεση προς αυτήν και μάλιστα χωρίς να προκαλεί τα άλλα κοινωνικά στρώματα που βιώνουν τη φτώχεια και την ανεργία.

  Στους αιφνιδιασμούς και στους τακτικισμούς που ακολουθούν ορισμένοι υπουργοί της, απαντάμε με συνέπεια και αποφασιστικότητα, κλιμακώνοντας τον αγώνα μας όταν και όποτε απαιτείται. Στο πλαίσιο αυτό αναδεικνύουμε εμφαντικά την αναξιοπιστία τους σε τρία κομβικά θέματα, όπως είναι η αναδιοργάνωση των αστυνομικών υπηρεσιών, η μη συμμόρφωση στις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας και η νέα λαθροχειρία του υπουργείου Εργασίας στο ΤΕΑΠΑΣΑ. Την ίδια ώρα για δεκάδες άλλα πάγια αιτήματά μας σε τοπικό επίπεδο, έχουμε ανοικτά μέτωπα. Τα σωματεία το ξέρουν.

  Και ο τελευταίος συνάδελφος έχει αντιληφθεί πλέον τον εμπαιγμό που υφίσταται τόσο ο ίδιος όσο και το συνδικαλιστικό μας κίνημα στο σύνολό του. Την οργή του αυτή την εκδηλώνει, είτε συμμετέχοντας στην οργανωμένη συνδικαλιστική μας δράση είτε διαμαρτυρόμενος στην Υπηρεσία και στον περίγυρό του. Με τον άλφα ή βήτα τρόπο, τα μηνύματα που εκπέμπουμε είναι χιλιάδες από κάθε γωνιά της πατρίδας μας με αποδέκτες την κυβέρνηση και τα δυο από τα τρία πολιτικά κόμματα που εξακολουθούν να τη στηρίζουν. Αυτά τα έχουν αντιληφθεί, αλλά οι αυταπάτες που τρέφουν για το μέλλον τους, τους εμποδίζουν να το παραδεχτούν δημοσίως. Είναι, βέβαια και ορισμένες φωνές από το χώρο μας, που λειτουργούν αποπροσανατολιστικά, συντηρώντας τις φρούδες τους ελπίδες για το αύριο.

  Η ΠΟΑΣΥ και το σταθερό μέτωπό της με τις άλλες Ομοσπονδίες των Σωμάτων Ασφαλείας, χωρίς υπερβολή, αποτελεί σε κάθε περίπτωση παράδειγμα συνδικαλιστικής δράσης αυτήν την περίοδο και μόνο οι «άσπονδοι φίλοι» μας αρνούνται να το παραδεχτούν. Σε ένα ρημαγμένο συνδικαλιστικό περιβάλλον και μια καθημαγμένη από τα Μνημόνια χώρα, οι Έλληνες Αστυνομικοί είμαστε υπερήφανοι για τους συνδικαλιστικούς μας αγώνες και κανένας δεν μπορεί να μας αμαυρώσει, πόσο μάλλον να ακυρώσει τη δυναμική μας.

  Η ανάκληση της «αναδιοργάνωσης», η ιστορική απόφαση του ΣτΕ, η μη εφαρμογή των ψηφισμένων μισθολογικών περικοπών, η κατακραυγή που προκαλούν οι κυβερνητικές αποφάσεις για το ΤΕΑΠΑΣΑ, η στήριξη της κοινωνίας που δεν «κανιβαλίζει» εις βάρος μας και πολλά άλλα προέρχονται από την καθημερινή προσπάθεια όλων των υγιών μας δυνάμεων.

  Σε αυτούς όλους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και πολλές ευχές για ακόμα πιο πολλά και πιο καλά αποτελέσματα.

Είσαι Εδώ : ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Χιλιάδες μηνύματα από παντού