Font Size

Cpanel

poasy
Αθήνα, 1 Μαρτίου 2015
Αρ. Πρωτ.:200/4/152

Ανακοίνωση για την εξιχνίαση της επίθεσης στο Α.Τ. Ιτέας

  Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων πληροφορήθηκε με ανακούφιση τις τελευταίες ανακοινώσεις του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρατήγου κ. Δημητρίου ΤΣΑΚΝΑΚΗ όσον αφορά τις έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και τις συνεχιζόμενες συλλήψεις υπόπτων για συγκεκριμένες ενέργειες, συμπεριλαμβανομένης, αυτή τη φορά, και εκείνης που είχε ως στόχο το Α.Τ. Ιτέας, πέρυσι τον Απρίλιο.

  Με αφορμή δε την εξιχνίαση της τρομοκρατικής αυτής ενέργειας, που αποσκοπούσε στην πρόκληση αθώων θυμάτων και στην κάμψη του φρονήματος του Έλληνα Αστυνομικού, οφείλουμε να επισημάνουμε ότι αξίζουν πολλών συγχαρητηρίων όσοι και όσες συνάδελφοι και συναδέλφισσές μας συνέβαλαν στο να οδηγηθούν οι δράστες ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

  Η πάταξη της τρομοκρατίας αποτελεί διαρκές μέλημα της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και διαρκή, δική μας υποχρέωση, να αγωνιζόμαστε σταθερά και αταλάντευτα για την θωράκιση του λειτουργήματος του Έλληνα Αστυνομικού ώστε να είναι σε θέση να ασκεί τα καθήκοντά του κατά τον πλέον επαγγελματικό - ασφαλή τρόπο τόσο για τον ίδιο όσο και για το κοινωνικό σύνολο.

ypografes-poasy

Είσαι Εδώ : Αρχική Σελίδα