Font Size

Cpanel

Συνάντηση Π.Ο.ΑΣ.Υ. με τον Διευθυντή του «401» για τη δημιουργία 2 νέων κλινών στη Μ.Ε.Θ.

poasy
Αθήνα, 25 Φεβρουαρίου 2016
Αρ. Πρωτ.: 100/6/11-α

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Το προεδρείο της Ομοσπονδίας, σε συνέχεια των πρωτοβουλιών του για την εξασφάλιση δύο κλινών σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, προκειμένου να τυγχάνουν άμεσης αντιμετώπισης επείγοντα περιστατικά αστυνομικών, συναντήθηκε σήμερα με τον διευθυντή του «401 Γ.Σ.Ν. Αθηνών» Ταξίαρχο κ. Κωνσταντίνο Φιλιππάκη, παρουσία και του διευθυντή της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου και τον ενημέρωσε λεπτομερώς για την πρότασή μας και τη σημασία που προσδίδει γενικότερα η Ομοσπονδία μας, στο να αισθάνεται καθημερινά ο συνάδελφος ότι η έγνοια μας γι’ αυτόν είναι και πραγματική και διαρκής.

 

Κατά τη συνάντηση διαπιστώσαμε το αμέριστο ενδιαφέρον του κ. Ταξιάρχου τόσο για την ιατρική φροντίδα και περίθαλψη των αστυνομικών που καταφεύγουν στα Εξωτερικά Ιατρεία όσο και για τη δημιουργία, με δική μας δαπάνη, δύο νέων κλινών στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου. Για εσωτερικούς λόγους λειτουργίας του συστήματος, συμφωνήθηκε, ωστόσο, το ένα από τα δύο κρεβάτια της Μ.Ε.Θ., να λειτουργήσει στο αντίστοιχο νοσοκομείο «424 Γ.Σ.Ν.Ε.». στη Θεσσαλονίκη.

 

Πάντα δίπλα στο συνάδελφο!!!
 
Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

    O Πρόεδρος                          Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος      ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος

Είσαι Εδώ : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΑΣΥ 2016 Συνάντηση Π.Ο.ΑΣ.Υ. με τον Διευθυντή του «401» για τη δημιουργία 2 νέων κλινών στη Μ.Ε.Θ.