Font Size

Cpanel

Δελτίο Τύπου - Πρόσκληση προς Αστυνομικούς Συντάκτες και Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις Κεντρικής - Δυτικής Μακεδονίας

poasy
Αθήνα, 16 Μαρτίου 2016
Αρ. Πρωτ.: 200/2/125β

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι αύριο Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016 και ώρα 16:00, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας θα συνεδριάσει εκτάκτως στην Αίθουσα Συμβουλίων του Δήμου Παιονίας στο Πολύκαστρο Κιλκίς με επίκεντρο τη διαχείριση της κρίσης του προσφυγικού - μεταναστευτικού και άλλα τρέχοντα θέματα (ασφαλιστικό – συνταξιοδοτικό, έγκριση δαπανών κλπ).

Στη συνεδρίαση έχουν κληθεί να συμμετάσχουν τοπικοί παράγοντες και φορείς, καθώς και όλες οι Πρωτοβάθμιες Συνδικαλιστικές Οργανώσεις των όμορων περιοχών που αντιμετωπίζουν μεταναστευτικές πιέσεις.

 

Η Ομοσπονδία μας καταβάλει ιδιαίτερες προσπάθειες με αφορμή και την ίδρυση και λειτουργία του Κεντρικού Συντονιστικού Οργάνου Διαχείρισης Προσφυγικής Κρίσης (ΚΕ.Σ.Ο.Δ.Π.) να προστατεύσει τα οικονομικά και εργασιακά δικαιώματα των αστυνομικών με επιχειρήματα και ρεαλιστικές προτάσεις, απαιτώντας από τους αρμόδιους φορείς (Ελληνική Κυβέρνηση, Ευρωπαϊκό Συμβούλιο & Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο) να εξασφαλίσουν πρόσθετα κονδύλια για την εμπλοκή των αστυνομικών υπηρεσιών.

Παρακαλείσθε όπως καλύψετε δημοσιογραφικά τη συνεδρίαση του συνδικαλιστικού μας οργάνου.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

    O Πρόεδρος                          Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος      ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος

Είσαι Εδώ : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΑΣΥ 2016 Δελτίο Τύπου - Πρόσκληση προς Αστυνομικούς Συντάκτες και Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις Κεντρικής - Δυτικής Μακεδονίας