Font Size

Cpanel

Αίτημα για συνάντηση με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας

24.05.2016.3
Αθήνα, 24 Μαΐου 2016
Αρ. Πρωτ.: 605/13/61

Προς:  Τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης

           κ. Πάνο ΚΑΜΜΕΝΟ

           Κύριε Υπουργέ,

           Οι τέσσερις Ομοσπονδίες των υπηρετούντων στην Ελληνική Αστυνομία και στο Πυροσβεστικό Σώμα, όπως επιβάλλεται εκ του θεσμικού τους ρόλου, τελούν πάντοτε σε διαρκή επικοινωνία – συνεργασία με τις Ηγεσίες των συναρμόδιων Υπουργείων, προκειμένου να τύχουν ικανοποίησης πλείστα όσα αιτήματα υποβάλλονται σε αυτά εκ μέρους μας.

            Πολλά εξ’ αυτών, ωστόσο, άπτονται και των δικών σας αρμοδιοτήτων με αποτέλεσμα να απαιτείται πολλές φορές και η δική σας καθοριστική παρέμβαση. Ειδικότερα, το τελευταίο διάστημα έχουν ανακύψει σοβαρά ζητήματα ανατροπής του ασφαλιστικού μας συστήματος και λειτουργίας των ταμείων μας (ΤΕΑΠΑΣΑ, ΜΤΣ κλπ), ενώ μείζον ζήτημα ανέκυψε μόλις προ μερικών ημερών και με την ψήφιση της τροπολογίας για το «πάγωμα» των μισθολογικών ωριμάνσεων, εκτός κι εάν ανευρεθούν «ισοδύναμα μέτρα».

           Παρακαλούμε, για τους λόγους αυτούς, όπως ορίσετε ημερομηνία συνάντησής μας το αμέσως προσεχές διάστημα, προκειμένου να σας ενημερώσουμε δια ζώσης για αιτήματα που απασχολούν τις Ομοσπονδίες μας και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης, ώστε να ληφθούν υπόψη εκ μέρους σας, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε κυβερνητικής απόφασης.

Οι Πρόεδροι

Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Π.Ο.ΑΞΙ.Α.

Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

Ε.Α.Π.Σ

ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ

Γρηγόριος

ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΑΣ

Ιωάννης

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Δημήτριος

ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ

Ιωάννης



Είσαι Εδώ : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ 2016 Αίτημα για συνάντηση με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας