Font Size

Cpanel

Στην τελική ευθεία οι προτάσεις της Ομοσπονδίας για την Ακαδημαϊκή Αναβάθμιση – Ανωτατοποίηση της Σχολής Αστυφυλάκων

Αθήνα, 04 Ιουλίου 2016
Αρ. Πρωτ.: 200/9/70γ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Σε συνέχεια των παρεμβάσεων της ΠΟΑΣΥ σε κεντρικό επίπεδο πολιτικής και φυσικής ηγεσίας, καθώς και σε επίπεδο της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, δημιουργήθηκε Ειδική Ομάδα Εργασίας στην Ομοσπονδία μας, η οποία συνεδρίασε σήμερα για δεύτερη φορά, παρόντος του προέδρου κ. Γρηγόρη ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΥ και με τη συμμετοχή του πρώην πρύτανη του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Γρηγορίου ΤΣΑΛΤΑ και της πολιτικού επιστήμονος, εμπειρογνώμονα Πολιτικών Ασφαλείας και Δικαιοσύνης κας Ντόρας ΓΙΑΝΝΑΚΗ.

 

Στη συνάντηση εργασίας έλαβαν μέρος, επίσης, ο επικεφαλής της Ομάδας ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ Χρήστος (Ε.Α.Υ. Ν/Α Αττικής) και τα μέλη ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ Αναστάσιος (Ε.Α.Υ. Θεσσαλονίκης), ΛΙΟΤΣΟΣ Σπυρίδων (Ε.Α.Υ. Πειραιά) και ΧΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Θεόδωρος (Ε.Α.Υ. Β/Α Αττικής).

Αντικείμενο των εργασιών της Ομάδας Εργασίας είναι η διαμόρφωση των προτάσεων της Ομοσπονδίας για την Ακαδημαϊκή Αναβάθμιση – Ανωτατοποίηση της Σχολής Αστυφυλάκων του ν.2226/1994.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

    O Πρόεδρος                       Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος      ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος

 

Είσαι Εδώ : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΑΣΥ 2016 Στην τελική ευθεία οι προτάσεις της Ομοσπονδίας για την Ακαδημαϊκή Αναβάθμιση – Ανωτατοποίηση της Σχολής Αστυφυλάκων