Font Size

Cpanel

Καταβολή τροφείων αστυνομικών σκύλων

Αθήνα, 06 Δεκεμβρίου 2016
Αρ. Πρωτ.:500/3/54

Καταβολή τροφείων αστυνομικών σκύλων

Μετά από παράπονα συναδέλφων, ότι δεν καταβάλλονται έγκαιρα τα τροφεία στους συνοδούς αστυνομικών σκύλων, ο Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων κ. Χρήστος Συνδρεβέλης και ο αντιπρόσωπος κ. Στέφανος Πανδής, σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Γρηγόρη Γερακαράκο, μετέβησαν στην Υπηρεσία Δημοσιονομικού Ελέγχου του Υπουργείου Οικονομικών καθώς και στη Διεύθυνση Οικονομικών (6ο Τμήμα) του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας προκειμένου να δοθεί λύση στο χρονίζον αυτό πρόβλημα.

500-3-54

 

 

Μετά από ενημέρωση της Διευθύντριας της ΥΔΕ κας Σταματίνας Μουρελάτου, η ίδια δεσμεύτηκε ότι ο έλεγχος των παραστατικών θα γίνεται κατά προτεραιότητα λόγω της ιδιαιτερότητας της χορήγησης των αναγκαίων για τη σίτιση και υγειονομική περίθαλψη των αστυνομικών σκύλων. Σε ό,τι αφορά τα χρωστούμενα, ενημερωθήκαμε ότι σήμερα καταβλήθηκαν στους συναδέλφους της Αττικής τα ποσά μηνός Οκτωβρίου, ενώ για τον Νοέμβριο ξεκίνησε ο έλεγχος της διαδικασίας και σύντομα θα καταβληθούν και αυτά σε όλη σχεδόν την περιφέρεια. Τα δε υπόλοιπα κονδύλια, που αφορούν αιτήματα από άλλες Διευθύνσεις Αστυνομίας, μας τονίστηκε ότι εφόσον παραλαμβάνονται έγκαιρα τα σχετικά παραστατικά, θα προωθούνται άμεσα για την εκταμίευση των αιτηθέντων χρημάτων.

Εν συνεχεία, ακολούθησε συνάντηση με την Τμηματάρχη του 6ου Τμήματος Οικονομικών κα Κωνσταντίνα Καραγιάννη, η οποία όχι μόνο έδειξε το ενδιαφέρον της αλλά μας διαβεβαίωσε επιπροσθέτως ότι προσπαθεί να μην υπάρχει πρόβλημα στη διεκπεραίωση των εγγράφων, κατανοώντας πλήρως τα προβλήματα των συναδέλφων, γεγονός που το επισημάναμε κι εμείς με τον πλέον επίσημο τρόπο.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

    O Πρόεδρος                       Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος      ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος

Είσαι Εδώ : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΑΣΥ 2016 Καταβολή τροφείων αστυνομικών σκύλων