Font Size

Cpanel

Ενίσχυση Αστυνομικού Τμήματος Σκοπέλου και Αστυνομικού Σταθμού Αλοννήσου

poasy 2015
Αθήνα, 09 Μαρτίου 2017
Αρ. Πρωτ.: 401/3/118-α΄

Προς: Τον Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας

Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο ΤΣΟΥΒΑΛΑ

Κοιν.:

1)Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτριο ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ

2) Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας

Θέμα: «Ενίσχυση Αστυνομικού Τμήματος Σκοπέλου και Αστυνομικού Σταθμού Αλοννήσου»

Κύριε Αρχηγέ,

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας με το υπ΄ αρίθμ. 8/2017 από 7/03/2017 επισυναπτόμενο έγγραφό της, αιτείται την ενίσχυση των αστυνομικών υπηρεσιών Α.Τ Σκοπέλου και Α.Σ Αλοννήσου ενόψει της θερινής περιόδου, προκειμένου να αντιμετωπισθούν οι μέγιστες ανάγκες που προκύπτουν σε συνάρτηση με την υποστελέχωση αυτών των μονάδων.

Μάλιστα, προς επίρρωση αυτού του αιτήματος, παρουσιάζει αριθμητικά στοιχεία της υπάρχουσας δύναμης, καθώς και πληθυσμιακά-κοινωνικά κριτήρια που επιβάλλουν αυτή την ενίσχυση κυρίως με δόκιμους αστυνομικούς προς αντιμετώπιση των όλο αυξανόμενων υποχρεώσεων που μετακυλίονται αυτές εις βάρος των λιγοστών υπηρετούντων συναδέλφων και των κατοίκων της νήσου, που πολλάκις εκφράζουν δυσπιστία κατά της Ελληνικής Αστυνομίας δυσπιστία όμως, που έγκειται στην ολιγωρία της πολιτείας που αφήνει έκθετο τον Οργανισμό μας έναντι των πολιτών και δημιουργεί κλίμα ανασφάλειας και αβεβαιότητας.

Παρακαλούμε κύριε Αρχηγέ, όπως συμβάλλεται σε αυτή την αλλαγή του αρνητικού κλίματος με την ενίσχυση των προαναφερομένων υπηρεσιών έως ότου η Πολιτεία αντιληφθεί τις πραγματικές της ευθύνες και ενσκήψει στα προβλήματα των πολιτών, παρέχοντας το δημόσιο αγαθό της ασφάλειας σε αυτούς, αγαθό το οποίο θα προέλθει με την πρόσληψη αστυνομικών παρακάμπτοντας τις όποιες δημοσιονομικές υποχρεώσεις της χώρας. Η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει με αυταπάρνηση και με ζήλο του στελεχιακού της δυναμικού αυτή την προσφορά προς την κοινωνία των πολιτών, αλλά ενίοτε αυτή η προσφορά δεν επαρκεί.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

    O Πρόεδρος                     Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος      ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος

Συνημμένα:
Αρχείο
Λήψη αυτού του αρχείου (Ε.Α.Υ. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ.pdf)Ε.Α.Υ. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Είσαι Εδώ : Αρχική Σελίδα