Font Size

Cpanel

Υπομνήματα οδοιπορικών εξόδων Αστυνομικού Προσωπικού

poasy 2015
Αθήνα, 15 Μαρτίου 2017
Αρ. Πρωτ.: 503/1/4-α

Προς:

Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας

Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο ΤΣΟΥΒΑΛΑ.

Κοιν.:

1)Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Νικόλαο ΤΟΣΚΑ.

2)Προϊστάμενο Επιτελείου Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας

Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ.

3)Κλάδος Οικονομοτεχνικής Υποστήριξης & Πληροφορικής –

Διεύθυνση Οικονομικών / Α.Ε.Α.

4) Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών.

Θέμα: «Υπομνήματα οδοιπορικών εξόδων Αστυνομικού Προσωπικού»

Κύριε Αρχηγέ,

Την εποχή της τεχνολογικής επανάστασης και της ευρείας χρήσης της πληροφορικής στον δημόσιο τομέα πιστεύαμε όλοι πως, θα υπήρχε η ταχύτητα διεκπεραίωσης των υπηρεσιακών εγγράφων, αποβάλλοντας κατ΄ αυτό τον τρόπο στερεότυπες αντιλήψεις του πρόσφατου παρελθόντος. Η ψηφιακή δυνατότητα δίνει το πλεονέκτημα της καταχώρησης και αρχειοθέτησης πάσης φύσεως εγγράφων με την εφαρμογή του συστήματος «POLICE ON LINE» το οποίο δημιουργήθηκε για αυτόν ακριβώς τον λόγο δηλαδή να διευκολύνει και να καταπολεμήσει το ανελέητο γραφειοκρατικό σύστημα.

Η Ελληνική Αστυνομία δυστυχώς αρνείται πεισματικά να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες, παραμένοντας εγκλωβισμένη σε παρωχημένες αντιλήψεις και συνεχίζει με πανομοιότυπο τρόπο μια άνευ προηγουμένου κοστοβόρο διαδικασία που επιφέρει δαπάνες εις βάρος του δημοσίου, αλλά και αύξησε σε εργατοώρες που απαιτούνται για τον έλεγχο των υπομνημάτων οδοιπορικών εξόδων του Αστυνομικού Προσωπικού.

Αυτά καταγγέλλονται με το υπ΄ αρίθμ. 68/2017 από 10/03/2017 επισυναπτομένου εγγράφου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών και παρακαλούμε όπως οι προτάσεις της αξιολογηθούν και εφαρμοστούν πλήρως, προσαρμοσμένες στα νέα δεδομένα της ψηφιακής εποχής που αποτελούν μονόδρομο για μια σύγχρονη δημόσια διοίκηση και έναν Οργανισμό όπως αυτόν της Ελληνικής Αστυνομίας.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

    O Πρόεδρος                     Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος      ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος

Συνημμένα:
Αρχείο
Λήψη αυτού του αρχείου (eay serrwn.pdf)Ε.Α.Υ. ΣΕΡΡΩΝ

Είσαι Εδώ : Αρχική Σελίδα