Font Size

Cpanel

Συνεδρίαση Ομάδας Εργασίας Εκπαίδευσης – Μετεκπαίδευσης

poasy
Αθήνα, 17 Μαρτίου 2017
Αρ. Πρωτ.: 200/9/79-α

Συνεδρίαση Ομάδας Εργασίας Εκπαίδευσης – Μετεκπαίδευσης

Συνεδρίασε σήμερα, 17–03–2017, στα γραφεία της Ομοσπονδίας η Ομάδα Εργασίας Εκπαίδευσης – Μετεκπαίδευσης, παρουσία του Προέδρου της Ε.Γ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Γρηγορίου ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΥ, προκειμένου να επεξεργαστεί προτάσεις για την ουσιαστική βελτίωση του συστήματος εκπαίδευσης και μετεκπαίδευσης του αστυνομικού προσωπικού.

Ειδικότερα και σε πρώτη φάση, αποφασίστηκε να ξεκινήσει άμεσα διαδικασία καταγραφής των εκπαιδευτικών αναγκών τόσο μέσω επικοινωνίας με τις Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις και τη χρήση ειδικών επιστημονικών εργαλείων όσο και με τη συνδρομή ακαδημαϊκών και άλλων εμπειρογνωμόνων.WP 20170317 13 53 20 Pro

O Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ κατά την συνεδρίαση κατέστησε σαφές, ότι για την Ομοσπονδία μας, ο ρόλος των επιτροπών θα είναι συνδρομητικός και αναγκαίος, για την συνέχιση του έργου της. Η βαρύνουσα σημασία, που αποδίδεται σε αυτές, θα πρέπει να οδηγήσει το κάθε μέλος της επιτροπής στην καταβολή κάθε δυνατής προσπάθειας για την έγκαιρη περαίωση των εργασιών και με την εγκυρότητα που της αρμόζει. Δήλωσε επίσης ότι η Ομοσπονδία θα παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια, που θα της ζητηθεί προκειμένου απρόσκοπτα οι επιτροπές ολοκληρώσουν το έργο τους.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν ο Επικεφαλής της Ομάδας εργασίας κ. Χρήστος ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ, Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων, κα Αναστασία ΜΑΝΩΛΙΚΑ, Αντιπρόσωπος της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης, κ. Κώστας ΕΥΘΥΜΙΟΥ, Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας, κα Πολυξένη ΝΤΟΒΑ, Ταμίας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής καθώς και η κα Ντόρα ΓΙΑΝΝΑΚΗ, πολιτικός επιστήμονας – εμπειρογνώμονας πολιτικών ασφάλειας και δικαιοσύνης.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

    O Πρόεδρος                          Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος      ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος

Είσαι Εδώ : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΑΣΥ 2017 Συνεδρίαση Ομάδας Εργασίας Εκπαίδευσης – Μετεκπαίδευσης