Font Size

Cpanel

Εορτασμός Προστάτιδος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας, Αγίας Ειρήνης της Μεγαλομάρτυρος

poasy
Αθήνα, 06 Μαΐου 2017
Αριθ. Πρωτ.: 602/7/5

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στην εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί προς τιμής της Αγίας Ειρήνης, προστάτιδος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας, συμμετείχε η Ομοσπονδία μας δια του Αντιπροέδρου Θεμάτων Μελετών, Επιμόρφωσης και ΙΝΑΜΕΤΕ κ. Σταύρου Μπαλάσκα.

602-7-5A

 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τη Θεία Λειτουργία στο Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών και ολοκληρώθηκε με την κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων Αστυνομικών στον αύλιο χώρο της Πρώην Σχολής Αξιωματικών, παρουσία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρατήγου κ. Κωνσταντίνου Τσουβάλα, ανώτατων αξιωματικών και εκπροσώπων συνδικαλιστικών οργανώσεων εν ενεργεία και αποστρατεία αστυνομικών. Εκ μέρους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, στεφάνι κατέθεσε ο Αντιπρόεδρος κ. Δημοσθένης Πάκος.

602-7-5B

Η Αγία Ειρήνη η Μεγαλομάρτυς, ήταν η προστάτιδα του Σώματος της Ελληνικής Χωροφυλακής μέχρι το 1984, χρονιά που ενοποιήθηκε με το Σώμα της Αστυνομίας Πόλεων, για να ιδρυθεί το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας, που ιδρύθηκε το 1999, αποφάσισε και έθεσε εαυτόν υπό την προστασία της Αγίας, οπότε κάθε χρόνο η Ομοσπονδία και τα μέλη αυτής, εορτάζουν τη μνήμη της.

602-7-5C

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

    O Πρόεδρος                          Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος      ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος

Είσαι Εδώ : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΑΣΥ 2017 Εορτασμός Προστάτιδος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας, Αγίας Ειρήνης της Μεγαλομάρτυρος