Font Size

Cpanel

Ενίσχυση Α.Τ Αριστοτέλη

poasy 2015
Αθήνα, 24 Μαΐου 2017
Αρ. Πρωτ.: 400/1/38-α

Προς: Τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτριο ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ.

Κοιν.:

1)Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας

Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο ΤΣΟΥΒΑΛΑ.

2) Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χαλκιδικής.

Θέμα: «Ενίσχυση Α.Τ Αριστοτέλη.»

Κύριε Γενικέ,

Η Ομοσπονδία μας, ζητά την άμεση θεσμική σας παρέμβαση στο θέμα της ενίσχυσης και κατανομής των νέων οργανικών θέσεων στο Α.Τ Αριστοτέλη της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής. Αναφερόμαστε στο πρώην πολύπαθο Α.Τ Ιερισσού, που απασχόλησε αρνητικά τόσο την Ελληνική κοινωνία, όσο και την διεθνή κοινότητα, με πράξεις ανομίας και κατάλυσης κάθε έννοιας Κράτους Δικαίου. Ένα αμιγώς κοινωνικό ζήτημα, το οποίο η αδυναμία της τότε πολιτικής ηγεσίας τεχνηέντως το ανήγαγε σε αστυνομικό, είχε ως αποτέλεσμα τον πυρπολισμό του, τον τραυματισμό αλλά και την διαπόμπευση των συναδέλφων μας, διαταράσσοντας σε επικίνδυνο βαθμό τις σχέσεις της Ελληνικής Αστυνομίας με την μικρή αυτή κοινότητα και η όποια αγαστή και επωφελής συνύπαρξη υπήρχε για πολλά έτη και με διακριτούς μεταξύ αυτών ρόλους, να παύσει όχι ειρηνικά αλλά εν μέσω βανδαλισμών και εκτρόπων.

Ευελπιστούμε ότι αυτή τη φορά, πως η πολιτεία θα πράξει τα αυτονόητα και θα ενσκήψει στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας και κοινωνικής συνοχής στην δοκιμαζόμενη αυτή περιοχή, ενισχύοντας την νέα αυτή αστυνομική υπηρεσία με το κατάλληλο προσωπικό και συμβάλλοντας τα μέγιστα προς αυτό το σκοπό, διότι δεν αρκεί η μετονομασία μιας υπηρεσίας για να αποσβέσει τα βαθύτερα κοινωνικά αίτια όπως αυτά διατυπώνονται στο επισυναπτόμενο υπ΄αρίθμ. 32/2017 από 23/05/2017 έγγραφο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χαλκιδικής.

Η ευαισθησία που σας διακατέχει και ασφαλώς η πρότερη εμπειρία σας σε αυτοδιοικητικά καθήκοντα, εκτιμούμε πως θα είναι καταλυτική και εκ΄ προοιμίου θετική, για την έξωθεν καλή μαρτυρία της Ελληνικής Αστυνομίας και ιδίως της Κυβέρνησης, που καλείται να διαχειριστεί ένα ευαίσθητο κοινωνικό θέμα με εξωστρέφεια και σωστή προσέγγιση, όπως πράττει κατά κόρον και επιδιώκει πάντοτε η Ομοσπονδία μας.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

    O Πρόεδρος                     Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος      ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος

Συνημμένα:
Αρχείο
Λήψη αυτού του αρχείου (32-2017.pdf)32-2017

Είσαι Εδώ : Αρχική Σελίδα