Font Size

Cpanel

Εορτασμός της «Ημέρας προς τιμήν των Αποστράτων»

poasy
Αθήνα, 12 Ιουνίου 2017
Αρ. Πρωτ.: 602/9/2

Εορτασμός της «Ημέρας προς τιμήν των Αποστράτων»

Στις εορταστικές εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα σε όλη την Ελλάδα χθες, 11 Ιουνίου 2017, κατά τον εορτασμό της «Ημέρας προς τιμήν των Αποστράτων» έδωσε το «παρών» και φέτος η Ομοσπονδία μας.

602-9-2a

 

Στην Αθήνα, στην κεντρική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών της πρώην Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας παρουσία της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, συμμετείχε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας κ. Γρηγόρης Γερακαράκος, ο Αντιπρόεδρος Θεμάτων Μελετών & Επιμόρφωσης Αστυνομικών κ. Σταύρος ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ και ο Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων κ. Χρήστος Συνδρεβέλης.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Αξιωματικών Σωμάτων Ασφαλείας, Υποστράτηγος ε.α. Ευάγγελος Χριστακόπουλος και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αστυνομίας Πόλεων, επίτιμος Προϊστάμενος Κλάδου Διοικητικού Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος ε.α. Ηλίας Παπαευθυμίου, ενώ Ημερήσια Διαταγή εκδόθηκε από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Τσουβάλα.

602-9-2b

Η εορτή των Αγίων Πάντων έχει καθιερωθεί ως επίσημη ημέρα εκδήλωσης τιμής προς το εν αποστρατεία προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας και αποσκοπεί στην αναγνώριση της προσφοράς του, καθώς και στην ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ του εν ενεργεία και εν αποστρατεία αστυνομικού προσωπικού.

Την περίοδο αυτή, σημείο αναφοράς όλων αποτελούν οι κοινοί αγώνες για την διασφάλιση του επιπέδου ζωής που έχει βληθεί βάναυσα από τις μνημονιακές πολιτικές της τελευταίας επταετίας. Εν ενεργεία και εν αποστρατεία συνάδελφοι, αγωνιζόμαστε για την ανάκτηση των κατακρεουργημένων συντάξεων και για αξιοπρεπείς μισθούς, για την πλήρη εφαρμογή των αποφάσεων του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), για την κατοχύρωση των ασφαλιστικών μας ταμείων, για αξιόπιστο σύστημα υγείας και περίθαλψης κλπ.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

    O Πρόεδρος                          Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος      ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος

Είσαι Εδώ : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΑΣΥ 2017 Εορτασμός της «Ημέρας προς τιμήν των Αποστράτων»