Font Size

Cpanel

Εξυπηρέτηση προσώπων για λόγους δημοσίου συμφέροντος, με έκπτωση στους εκάστοτε ισχύοντες ναύλους σε όλα τα ακτοπλοϊκά μέσα

poasy
Αθήνα, 11 Ιουλίου 2017
Αρ. Πρωτ.: 305/3/6-α΄

Προς:

Τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης

κ. Δημήτριο ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ

Κοιν.:

1)Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας

Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο ΤΣΟΥΒΑΛΑ

2)Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κυκλάδων

Θέμα: «Εξυπηρέτηση προσώπων για λόγους δημοσίου συμφέροντος, με έκπτωση στους εκάστοτε ισχύοντες ναύλους σε όλα τα ακτοπλοϊκά μέσα»

Κύριε Γενικέ Γραμματέα,

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κυκλάδων, θέτει με το υπ΄αρίθμ. 167/7/17 από 11/07/2017 επισυναπτόμενο έγγραφό της, το θέμα της ακτοπλοϊκής μετακίνησης των συναδέλφων μας που υπηρετούν στην οικεία Διεύθυνση Αστυνομίας και κατά βάση προέρχονται από την Ηπειρωτική Ελλάδα. Το αίτημα αυτό, έρχεται ως συνέχεια της πρόσφατης επισκέψεώς σας στη Σύρο, όπου δια ζώσης από το προεδρείο της οικείας Ένωσης σας τέθηκε το ζήτημα ευελπιστώντας ως Ομοσπονδία ότι η θεσμική σας παρέμβαση θα είναι καταλυτική, σε συνδυασμό πάντοτε με την ευαισθησία που σας χαρακτηρίζει σε ανάλογα θέματα που αφορούν το αστυνομικό προσωπικό και δη αυτών που επιβαρύνουν τον οικογενειακό τους προϋπολογισμό.

Επιβάλλεται λοιπόν, η έκδοση νέας Κ.Υ.Α. ή νέας απόφασης του κ. Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής σε αντίθεση με την ισχύουσα υπ΄αρίθμ. 3324.1/01/13 από 15/07/2013 με την οποία καταργήθηκε πλήρως η έκπτωση των μειωμένων ναύλων της τάξεως του 50% επί της συνολικής τιμής στους αστυνομικούς υπαλλήλους, με τους όρους και τις προϋποθέσεις διασφάλισης-διαφάνειας αυτών των μετακινήσεων όπως τεκμηριώνονται στο έγγραφο της Πρωτοβάθμιας Οργάνωσής μας.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

    O Πρόεδρος                     Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος      ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος

Συνημμένα:
Αρχείο
Λήψη αυτού του αρχείου (167-7-17.pdf)167-7-17

Είσαι Εδώ : Αρχική Σελίδα