Font Size

Cpanel

Χορήγηση προκαταβολής έναντι υπομνήματος οδοιπορικών εξόδων, για τις αποσπάσεις αστυνομικού προσωπικού προς αντιμετώπιση μεταναστευτικών ροών

poasy5
Αθήνα, 16 Νοεμβρίου 2017
Αρ. Πρωτ.: 503/4/80α

Προς: Τον Προϊστάμενο του Κλάδου Οικονομικοτεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής/Α.Ε.Α. Υποστράτηγο κ. Γεώργιο ΚΩΤΣΑΚΗ

Κοιν.: 1) Προϊστάμενο Επιτελείου Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας

Αντιστράτηγο κ Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ

2) Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας

Αντιστράτηγο κ Αντώνιο ΜΠΑΚΑ

3) Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας

Θέμα: «Χορήγηση προκαταβολής έναντι υπομνήματος οδοιπορικών εξόδων, για τις αποσπάσεις αστυνομικού προσωπικού προς αντιμετώπιση μεταναστευτικών ροών»

Στρατηγέ,

Σε συνέχεια του υπ' αριθμ. 503/2/5α από 09/11/2017 εγγράφου μας, επανερχόμαστε στο ανωτέρω θέμα, καίτοι σας είχαμε επισημάνει ως Ομοσπονδία την σοβαρότητα του ζητήματος το οποίο απασχολεί έντονα το σύνολο των Διευθύνσεων Αστυνομίας όλης της Επικράτειας.

Με το υπ' αριθμ. επισυναπτόμενο 49/2017 από 15/11/2017 η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας, ζητά την κάλυψη μέσω της πάγιας προκαταβολής μέρους του ποσού των οδοιπορικών προκειμένου, οι ήδη αποσπασμένοι συνάδελφοι να καταβάλλουν τα έξοδα διαμονής των τα οποία είναι απαιτητά από τους δικαιούχους.

Ως εκ τούτου, κρίνεται επιτακτική η ανάγκη της χρηματικής ενίσχυσης της οικείας Διεύθυνσης Αστυνομίας μέσω της παγίας και όλων των διαχειρίσεων Πανελλαδικά, διότι το πρόβλημα διογκώνεται και λειτουργεί ανασταλτικά εις βάρος της Ελληνικής Αστυνομίας με προεκτάσεις δυσμενείς ως προς τον οικογενειακό προγραμματισμό των συναδέλφων μας, της εύρυθμης λειτουργίας του σώματος και την έξωθεν καλή μαρτυρία αυτού.

Παρακαλούμε όπως, σε εύλογο χρονικό διάστημα δοθεί η απαιτούμενη λύση για ένα σπουδαίο ζήτημα όπως αυτό της μετανάστευσης για την αντιμετώπιση του οποίου η χρηματοδότηση μέσω της Ευρωπαϊκής Ένωσης κρίνεται επαρκής, σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε ως Δευτεροβάθμιο Συνδικαλιστικό Όργανο και την έγγραφη απάντηση επί των προαναφερθέντων από την αρμόδια Διεύθυνση του Α.Ε.Α

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                              Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

Είσαι Εδώ : Αρχική Σελίδα