Font Size

Cpanel

Χορήγηση επιδόματος ειδικών συνθηκών στην Ειδική Κατασταλτική Αντιτρομοκρατική Μονάδα

poasy5
 
 
Αθήνα, 19 Ιανουαρίου 2018
Αρ. Πρωτ.: 500/3/64

Προς: Τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Νικόλαο ΤΟΣΚΑ.

Κοιν.: 1)Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας

Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο ΤΣΟΥΒΑΛΑ

2)Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης

Θέμα: «Χορήγηση επιδόματος ειδικών συνθηκών στην Ειδική Κατασταλτική Αντιτρομοκρατική Μονάδα»

Κύριε Υπουργέ,

Με αφορμή το υπ΄αρίθμου 5/2018 από 19/01/2018 επισυναπτόμενο έγγραφο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, παρακαλούμε όπως, παρέμβετε για την αποκατάσταση της αδικίας περί μη χορήγησης του μηνιαίου επιδόματος ειδικών συνθηκών στους συναδέλφους μας που υπηρετούν στην Ειδική Κατασταλτική Αντιτρομοκρατική Μονάδα χορήγηση που θεσπίστηκε με την υπ΄αρίθμου 2/9276/0022/18.6.2002 Κ.Υ.Α. (Φ.Ε.Κ.829 Β).

Ευελπιστούμε πως, με την έκδοση της προσφάτως Κ.Υ.Α (Β-38) αναφορικά με την χορήγηση του επιδόματος αναπηρίας ότι, υπάρχουν οι προϋποθέσεις για την καταβολή αυτού του επιδόματος, πόσω μάλλον όταν αναφερόμαστε στην πλέον μάχιμη υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, με ένα αντικείμενο ιδιαίτερα απαιτητικό και εξειδικευμένο, όπου ουδέποτε αυτή η υπηρεσία εξέθεσε το σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και τυγχάνει μάλιστα της καθολικής αποδοχής όχι μόνο στο χώρο των ενστόλων αλλά και στο σύνολο της Ελληνικής Κοινωνίας.

Η εξομοίωση του επιδόματος υπηρεσίας που λαμβάνει σήμερα η Ε.Κ.Α.Μ. αθροιστικά μαζί με το επίδομα της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων θα αποτελέσει μια λύση ουσιαστική, όπως λύση θα αποτελέσει ή όποια άλλη νομοθετική ρύθμιση συμβατή με το θέμα που δεν θα επιβαρύνει τον Κρατικό προϋπολογισμό.

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                     Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

Είσαι Εδώ : Αρχική Σελίδα