Font Size

Cpanel

Π.Δ. 100/2003 και όπως αυτό τροποποιήθηκε με τις διατάξεις του Π.Δ. 75/2016

poasy5
 
Αθήνα, 02 Φεβρουαρίου 2018
Αρ. Πρωτ.: 315/2/20-α

Προς: Τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Νικόλαο ΤΟΣΚΑ

Κοιν: 1) Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτριο ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ

2) Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο ΤΣΟΥΒΑΛΑ

3) Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Β/Α Αττικής

Θέμα: «Π.Δ. 100/2003 και όπως αυτό τροποποιήθηκε με τις διατάξεις του Π.Δ. 75/2016»

Κύριε Υπουργέ,

Η Ομοσπονδία μας, με αφορμή το υπ' αριθμ. 06/29 από 29/01/2018 επισυναπτόμενου εγγράφου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Β/Α Αττικής, επανέρχεται σε ζητήματα που άπτονται του Κατωτέρου Συμβουλίου Μεταθέσεων και ειδικότερα της κατηγορίας των τριτέκνων. (περίπτωση δ΄, της παρ. 8 του άρθρου 12 του Π.Δ. 100/2003).

Η πεισματική άρνηση της Διοίκησης να εξετάσει τα αιτήματα των κατ' εξαίρεση μεταθέσεων των τριτέκνων στον τόπο συμφερόντων τους, λειτουργεί ανασταλτικά και ως τροχοπέδη στην αναγνώριση του θεσμού της οικογένειας και της πολυτεκνίας, σε μία χώρα που μαστίζεται από την υπογεννητικότητα και τη γήρανση του πληθυσμού.

Οι όποιες αιτιάσεις, για λόγους δημοσίου συμφέροντος, σε καμία των περιπτώσεων δεν μπορεί να υπερβεί αυτού της πανανθρώπινης αξίας που ακούει στο όνομα της «οικογένειας», αλλά και της βούλησης των συναδέλφων μας για την μετάθεση τους κυρίως προς τις πατρικές τους εστίες.

Ευελπιστούμε και απαιτούμε ως Ομοσπονδία, όπως, άμεσα αντιμετωπιστούν ανάλογα ζητήματα που έχουν βαθιά κοινωνικά και υπηρεσιακά χαρακτηριστικά, αμβλύνοντας κατά αυτόν τον τρόπο τις όποιες αρνητικές επιπτώσεις που αυτές επιφέρουν, αναγνωρίζοντας παράλληλα και εμπράκτως την επίμοχθη προσφορά και επιβράβευση των σκληρά εργαζόμενων συναδέλφων μας.

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

Είσαι Εδώ : Αρχική Σελίδα