Font Size

Cpanel

Ενίσχυση με αστυνομικό προσωπικό του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Προμαχώνα

poasy5
Αθήνα, 16 Μαρτίου 2018
Αρ. Πρωτ.: 401/3/134-α

Προς: Τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Νικόλαο ΤΟΣΚΑ

Κοιν: 1) Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτριο ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ

2) Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο ΤΣΟΥΒΑΛΑ

3) Τον Προϊστάμενο Επιτελείου Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας

Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ

4) Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών

Θέμα: «Ενίσχυση με αστυνομικό προσωπικό του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Προμαχώνα»

Κύριε Υπουργέ,

Αναμφίβολα, η βαριά μας βιομηχανία που ακούει στο όνομα τουρισμός, χρειάζεται και επιβάλλεται να ενισχυθεί με μέτρα, μέτρα που θα συμβάλλουν ασφαλώς στη θωράκιση αυτού του προϊόντος και τα μέγιστα στην οικονομία της χώρας. Η Ελληνική Αστυνομία, ως αναπόσπαστο κομμάτι της όλης αυτής διαχείρισης, συνθέτει το πλέγμα αυτό, ώστε μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον να αναπτύσσονται οικονομίες με όφελος πολλαπλό σε περιόδους παρατεταμένης ύφεσης.

Για τους λόγους αυτούς, θα πρέπει να ενισχύονται οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες όπως Κρατικοί Αερολιμένες, Συνοριακοί Σταθμοί, Διαβατηριακοί Έλεγχοι κ.λ.π. που ενδελεχώς με το υπ' αριθμ. 86/2018 από 14/03/2018 επισυναπτόμενο έγγραφο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών, αναλύονται και εξειδικεύονται οι λόγοι αυτοί. Ομοίως πηγάζει ως αναγκαία προϋπόθεση η μετουσίωση της ενίσχυσης αυτών των Υπηρεσιών με αστυνομικό προσωπικό κατά τη θερινή περίοδο και δη του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Προμαχώνα, της οικείας Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών. Χαρακτηρίζεται το συνοριακό αυτό σημείο ως το πλέον νευραλγικό, που δέχεται τον κύριο όγκο τουριστών, οι οποίοι ακολούθως διαχέονται στα τουριστικά καταλύματα όλης της Βορείου Ελλάδας.

Το ελλιπές προσωπικό που στελεχώνει αυτή την Υπηρεσία, δεν επαρκεί για τις ανάγκες αυτές και οι προτάσεις της Πρωτοβάθμιας Οργάνωσής μας που κινούνται στα πλαίσια της λογικής και του εφικτού να τύχουν της θετικής έκβασης, τόσο από την πλευρά της Πολιτικής Ηγεσίας όσο και από την πλευρά της Φυσικής Ηγεσίας.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

Είσαι Εδώ : Αρχική Σελίδα