Font Size

Cpanel

Μετακίνηση αστυνομικού προσωπικού με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

poasy5
 
Αθήνα, 20 Απριλίου 2018
Αρ. Πρωτ.:305/3/8-α

Προς: Τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Νικόλαο ΤΟΣΚΑ

Κοιν: 1) Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο ΤΣΟΥΒΑΛΑ

2) Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών

Θέμα: «Μετακίνηση αστυνομικού προσωπικού με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς»

Σε συνέχεια του υπ' αριθμ. 305/3/7 από 13/10/2017 επισυναπτόμενου εγγράφου μας και με αφορμή το υπ' αριθμ. 056 από 20/04/2018 ομοίως επισυναπτόμενο έγγραφο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, επανερχόμαστε στο θέμα της μετακίνησης του αστυνομικού προσωπικού με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς επισημαίνοντας σας τα εξής :

Η συνεχής αναβλητικότητα και κωλυσιεργία που παρατηρείται στο θέμα της μετακίνησης αστυνομικού προσωπικού με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, δημιουργεί εκ προοιμίου μία άνευ προηγουμένου ανησυχία, για το σύνολο των μετακινούμενων ενστόλων, καθώς και για το σύνολο των συνδικαλιστικών ενώσεων Αττικής.

Παρά τα συνεχή διαβήματα της Ομοσπονδίας και των δια ζώσης παραστάσεων του Προεδρείου μας προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, δεν κατέστη δυνατή η έκδοση της Κ.Υ.Α. των Υπουργών Οικονομικών, Υποδομών και Μεταφορών και του κατά περίπτωση αρμοδίου Υπουργού.

Είναι επιβεβλημένη πλέον, η από μέρους σας θεσμική πρωτοβουλία σε συνεργασία με τους συναρμόδιους Υπουργούς, με δεδομένο το γεγονός ότι εκπνέει η ημερομηνία των ανοιχτών διόδων διέλευσης από τα τερματικά των σταθμών κυρίως του ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. και επίκειται η οριστική ηλεκτρονική λειτουργία και έλεγχος όλου του μετακινούμενου επιβατικού κοινού και συνακόλουθα όλων των συναδέλφων.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

Συνημμένα:
Αρχείο
Λήψη αυτού του αρχείου (305-3-7.pdf)305-3-7
Λήψη αυτού του αρχείου (ATHINA.pdf)ΑΘΗΝΑ

Είσαι Εδώ : Αρχική Σελίδα