Font Size

Cpanel

Οι άθλοι της ΕΛ.ΑΣ.

poasy5
Αθήνα, 15 Μαΐου 2018
Αρ. Πρωτ.:302/9/69-α
Προς: Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο ΤΣΟΥΒΑΛΑ
Κοιν: 1) Προϊστάμενο Επιτελείου Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας
Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ
2) Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας
Αντιστράτηγο κ. Ανδρέα ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ
3) Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης

Θέμα: «Οι άθλοι της ΕΛ.ΑΣ.».

Κύριε Αρχηγέ,

Ο χαρακτηρισμός του ανωτέρω θέματος απευθύνεται προς αυτούς που τον αποδέχονται, για τις διοικητικές τους αποφάσεις, που οδήγησαν το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας εκ νέου, σε συνθήκες εργασιακής γαλέρας και πλήρους εξαθλίωσης. Το ανθρώπινο δυναμικό, έρχεται σε δεύτερη μοίρα μπροστά στην κοινωνική διάβρωση, την αθλητική εξαχρείωση και την κυβερνητική αναβλητικότητα. Οι υπεράνθρωποι αστυνομικοί, καλούνται να καλύψουν όλες αυτές τις αθλιότητες, σε πείσμα των καιρών για μια Δημόσια Διοίκηση η οποία, δυστυχώς και συνεχώς παραπαίει, μη διδασκόμενη από τα λάθη του παρελθόντος.

Βεβαίως, αυτός ο χαρακτηρισμός περί αθλίων θα μπορούσε να δοθεί υπό προϋποθέσεις πάντοτε και στους συναδέλφους μας της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους αθλητικούς χώρους, καθώς και σε αυτούς της ΔΑΕΘ, που απέδειξαν για πολλοστή φορά το μεγαλείο που πηγάζει από το λειτούργημα των ενστόλων, το οποίο δεν αναγνωρίζεται, αλλά συνθλίβεται και αθλιώνεται στο βωμό των σκοπιμοτήτων και της υπηρεσιακής ευθυνοφοβίας. Περιττό να αναφερθούμε σε περαιτέρω λεπτομέρειες, το επισυναπτόμενο υπ' αριθμ. 57/2018 από 14/05/2018 έγγραφο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης και τα διαλαμβανόμενα σε αυτό, καταδεικνύουν του λόγου το αληθές, καταγγέλλοντας ένα κράτος «οπερέτα» δίχως αρχή και τέλος.

Έστω και αυτή την ύστατη στιγμή, αποδείξτε τις ειλικρινείς προθέσεις της Διοίκησης, περί χρηστής και δίκαιης διαχείρισης του ανθρωπίνου δυναμικού, αναγνωρίζοντας την τιτάνια προσφορά του, με την έκδοση σχετικής διαταγής και την επίσημη θέση του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, προς αποφυγή μελλοντικών αναλόγων δυσμενών καταστάσεων.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

Συνημμένα:
Αρχείο
Λήψη αυτού του αρχείου (THESALONIKI.pdf)ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Είσαι Εδώ : Αρχική Σελίδα