Font Size

Cpanel

Αναδιάταξη – αναδιοργάνωση αστυνομικών υπηρεσιών

poasy5
Αθήνα, 04 Ιουλίου 2018
Αρ. Πρωτ.:400/1/51-α

Προς: Τον Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο ΤΣΟΥΒΑΛΑ

Κοιν: Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας

Θέμα: «Αναδιάταξη – αναδιοργάνωση αστυνομικών υπηρεσιών»

Κύριε Αρχηγέ,

Αποτιμώντας έναν χρόνο μετά την αναδιάταξη – αναδιοργάνωση, σύσταση και λειτουργία των περιφερειακών υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας και όπως αυτή θεσμοθετήθηκε με το Π.Δ. 7/2017 - ΦΕΚ 14/Α/9-2-2017, διαπιστώνουμε από την σχετική επικοινωνία με το σύνολο των Πρωτοβαθμίων Οργανώσεών μας, ότι το εγχείρημα αυτό που κατά πολλούς θα αποτελούσε την κορωνίδα της ανασύστασης, δομής, διάρθρωσης και μετεξέλιξης του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας σε ένα σύγχρονο και ευέλικτο οργανισμό, πως τείνει στα εντελώς αντίθετα αποτελέσματα από τα επιδιωκόμενα.

Διαφαίνεται, ένα τεράστιο έλλειμμα στην ορθολογική διαχείριση αυτού του οργανισμού, που έγκειται κυρίως σε διαπιστωμένα κενά που παρατηρούνται στο management και την εν γένει λειτουργία του οργανισμού μας, αρνούμενοι πεισματικά και αναιτιολόγητα να εναρμονιστούν στο σήμερα και στις ανάγκες που απορρέουν από την φύση και την αποστολή της Ελληνικής Αστυνομίας προς την κοινωνία των πολιτών.

Ενδεικτικό της περιρρέουσας κατάστασης είναι, η περιγραφή και τα διαλαμβανόμενα στο υπ' αριθμ. 56/2018 από 02/07/2017 επισυναπτόμενο έγγραφο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας και παρακαλούμε κύριε Αρχηγέ, για τις όποιες βελτιώσεις στο όλο δομημένο σύστημα, κατά την κρίση σας πάντοτε και τις γνώσεις σας, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι οι γνώσεις σας και η πολύπειρη εμπειρία σας πως θα συμβάλλουν ως ένα βαθμό στην εύρυθμη και αποδοτική λειτουργία του συνόλου των αστυνομικών υπηρεσιών.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

Συνημμένα:
Αρχείο
Λήψη αυτού του αρχείου (axaia.pdf)ΑΧΑΙΑ

Είσαι Εδώ : Αρχική Σελίδα