Font Size

Cpanel

Καταγγέλλουμε τις άθλιες συνθήκες της Ζακύνθου

poasy4
Αθήνα, 04 Ιουλίου 2018
Αρ. Πρωτ.: 315/2/26

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Όσοι επιβουλεύονται και προσπαθούν να ωθήσουν στην εξαχρείωση την ανθρώπινη υπόσταση και αξιοπρέπεια των συναδέλφων μας, θα βρεθούν απέναντι στην συνδικαλιστική οργή και όπου αυτή δυνητικά ξεσπάσει, με αποδέκτες όλους τους καθ' ύλην υπευθύνους και σε όποιο βαθμό της ιεραρχίας αυτοί βρίσκονται.315-2a

«Το αίσχος της Ζακύνθου» και οι τρισάθλιες συνθήκες διαμονής των αστυνομικών που αποσπώνται στο νησί προς αντιμετώπιση εποχιακών αναγκών θα λάβει τέλος οριστικά και αμετάκλητα, βραδινές ώρες της σήμερον, είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι. Επειδή κρίνονται ανεπαρκείς και επικίνδυνοι για τη διαχείριση τόσο σοβαρών και ευαίσθητων ζητημάτων, εμείς οφείλουμε ως Ομοσπονδία να αποτρέψουμε τους επικίνδυνους χειρισμούς αυτών των ηγετίσκων.

Στις πλάτες των συναδέλφων μας ουδείς οφείλει να ασελγεί και εάν κ.κ. Αξιωματικοί δεν βρείτε άμεσα εσείς τον υπαίτιο αυτού του αίσχους, τότε θα τον αναδείξουμε εμείς. Εσείς μπορεί να κρύβεστε στα γραφεία σας, αλλά οι υφιστάμενοί σας από πουθενά δεν προβλέπεται ότι πρέπει να διαμένουν σε γιαπιά και παραπήγματα.

315-2b

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό - ντοκουμέντο της ντροπής, που παραπέμπει στην εποχή της πάλαι ποτέ «Ελληνικής Βασιλικής Χωροφυλακής», που προφανώς κάποιοι κακόβουλοι ακόμα νοσταλγούν εις βάρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων.

315-2c315-2d

«Ντροπή και όνειδος...»

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                              Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

Είσαι Εδώ : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΑΣΥ 2018 Καταγγέλλουμε τις άθλιες συνθήκες της Ζακύνθου