Font Size

Cpanel

Μετακινήσεις αστυνομικού προσωπικού. Ομήρου Οδύσσεια

poasy5
Αθήνα, 07 Ιουλίου 2018
Αρ. Πρωτ.: 309/13/40α
Προς: Τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Νικόλαο ΤΟΣΚΑ
Κοιν.:
1) Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτριο ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ
2) Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο ΤΣΟΥΒΑΛΑ
3) Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας Αντιστράτηγο κ. Χρήστο ΔΡΑΓΑΤΑΚΗ
4) Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας Αντιστράτηγο κ. Ανδρέα ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ
5) Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών

Θέμα: «Μετακινήσεις αστυνομικού προσωπικού. Ομήρου Οδύσσεια.»

Κύριε Υπουργέ,

Στην Ελλάδα των νεώτερων χρόνων, όχι μόνο ο Όμηρος, αλλά ουδείς άλλος ιστορικός θα μπορούσε να αποτυπώσει την σύγχρονη μάστιγα που ταλανίζει την Ελληνική Αστυνομία και ακούει στο όνομα Μετακινήσεις Αστυνομικού Προσωπικού.

Και εάν αυτό φαντάζει για εσάς και την Φυσική μας Ηγεσία ως υπερβολή, για άλλους και ιδίως τους αστυνομικούς υπαλλήλους είναι μια καθημερινή νοσηρή πραγματικότητα. Παρά την πληθώρα των εγγράφων που σας έχει κοινοποιήσει η Ομοσπονδία μας, σε συνέχεια των καταγγελιών των Πρωτοβαθμίων Οργανώσεών μας, ουδεμία μεταβολή και βελτίωση επήλθε στον νευραλγικό αυτόν τομέα.

Η παθογενής κατάσταση που διέπει τον τομέα της εσωτερικής ασφάλειας της Χώρας και η θνησιγενής πορεία που ακολουθείται από τα κέντρα λήψης αποφάσεων της Κατεχάκη, οδηγεί με αυτές τις παρωχημένες αντιλήψεις τον Οργανισμό της Ελληνικής Αστυνομίας και μάλιστα με γεωμετρική πρόοδο, στην απαξίωση και στον επιχειρησιακό καταποντισμό.

Μία ακόμη καταγγελία έρχεται να προστεθεί στις πολλαπλές των τελευταίων χρόνων, με το επισυναπτόμενο υπ αρίθμ. 099 από 06/07/2018 έγγραφο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών για τις μετακινήσεις των αστυνομικών δυνάμεων Υ.Α.Τ., Υ.ΜΕ.Τ & Ο.Π.Κ.Ε στην Κέρκυρα, προς αντιμετώπιση των κοινωνικών προβλημάτων που ανέκυψαν στον Χ.Υ.Τ.Α. Λευκίμμης.

Αμιγώς κοινωνικά θέματα που καλείται η Ελληνική Αστυνομία να επιλύσει, όπως στην Κερατέα Αττικής αλλά και σε πολλές άλλες ανά την Επικράτεια (Σκουριές Χαλκιδική), διότι η επίσημη Πολιτεία και η τοπική αυτοδιοίκηση αδυνατούν, μετατρέποντας το αυτό τεχνηέντως σε αστυνομοκρατούμενο λες και είστε λάτρεις της θεωρίας "η Βία φέρει Βία".

Και εφόσον αυτή είναι η συνειδητή πολιτική επιλογή σας, η οποία ούτως ή άλλως θα κριθεί σύντομα από τον Ελληνικό Λαό, αδυνατείτε και στα αυτονόητα δηλ. στην θωράκιση των αστυνομικών δυνάμεων παρέχοντας μέσα, κατάλληλες συνθήκες και εξοπλισμό για την αντιμετώπιση των συνθηκών μάχης στα πραγματικά πεδία όπου αυτές διεξάγονται.

Αφήστε λοιπόν τα χαϊδεμένα δικά σας παιδιά να εκτονώνονται!!

Αφήστε και εμάς στην τύχη μας!! Έχουμε μάθει άλλωστε να επιβιώνουμε μόνοι μας!!

Εσάς θα σας αφήσει πίσω της η Ιστορία και οι ιστορικοί του μέλλοντος θα σας καταγράψουν ως μία κακή παρένθεση στην σύγχρονη και μακραίωνη πορεία του Ελληνικoύ Κράτους.

Όσο για τους Στρατηγούς της Κατεχάκη.... τα αξιώματα κύριοι κερδίζονται στα πεδία των μαχών!!

Διδαχτείτε από τους Αγωνιστές του Έθνους!!!

"Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ"

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

Είσαι Εδώ : ΕΝΩΣΕΙΣ ΑΡΘΡΑ ΕΝΩΣΕΩΝ 2018 Μετακινήσεις αστυνομικού προσωπικού. Ομήρου Οδύσσεια