Font Size

Cpanel

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Συνάντηση Γραμματείας Γυναικών με τον Υφυπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κ. Αναστάσιο Πετρόπουλο

 poasy
Αθήνα, 31 Οκτωβρίου 2017
Αρ. Πρωτ.: 600/8/44

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Με τον Υφυπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κ. Αναστάσιο Πετρόπουλο, συναντήθηκε στις 26 Οκτωβρίου 2017 η Γραμματεία Γυναικών της ΠOAΣY, παρουσία και του Αντιπροέδρου Οικονομικών της ΠΟΑΣΥ, κ. Βασίλη Πανταζή.

Η Γραμματέας Γυναικών, κα Μαρία Γιαννακοπούλου, ενημέρωσε τον Υφυπουργό για τις δράσεις της Γραμματείας που αφορούν συγκεκριμένα εκκρεμή αιτήματα, δίνοντας έμφαση στη νομοθέτηση της αναγνώρισης πλασματικού χρόνου τέκνων, βάσει σχετικής τροπολογίας – πρότασής μας.

grammateia gynaikwn me petropoylo

Συνάντηση της Γραμματείας Γυναικών με τους Ανεξάρτητους Έλληνες

poasy
Αθήνα, 14 Ιουλίου 2017
Αρ. Πρωτ.: 600/8/42

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Με τον Αντιπρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Παναγιώτη Σγουρίδη και την Αναπληρώτρια Γραμματέα της Γραμματείας Γυναικών και Στήριξης της Οικογένειας των ΑΝΕΛ κα Ευαγγελία Γεωργούλα, συναντήθηκε χθες, 13 Ιουλίου 2017, η Γραμματεία Γυναικών της ΠΟΑΣΥ παρουσία και του Γενικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας μας κ. Κωνσταντίνου Μαλλικόπουλου.

anel grammateia

Eυρεία Πανελλαδική σύσκεψη της Γραμματείας Γυναικών

poasy
Αθήνα, 22 Φεβρουαρίου 2017
Αριθμ. Πρωτ.: 600/8/40 -δ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Μετά την επιτυχία που έλαβε η πρώτη ευρεία Πανελλαδική σύσκεψη γυναικών στην Αθήνα (στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας – Αίθουσα Παύλου ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ) την 08-03-2016, αλλά και των θεμάτων που καθημερινά ανακύπτουν και αφορούν το γυναικείο αστυνομικό προσωπικό, κρίνεται αναγκαία η καθιέρωση – θεσμοθέτηση της προαναφερόμενης σύσκεψης σε ετήσια βάση.

Για το λόγο αυτό σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στη σύγκλιση ευρείας Πανελλαδικής σύσκεψης της Γραμματείας Γυναικών (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) στην Αθήνα (στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας – Αίθουσα Παύλου ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ) την 08-03-2017 (ώρες 16:30 – 21:00), στην οποία θα συμμετέχουν Γυναίκες – Αστυνομικοί από όλη τη Χώρα.

Επιπλέον, σας γνωρίζουμε ότι την 08-03-2017 πρωινές ώρες θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο της ΠΟΑΣΥ Επίσκεψη της Κινητικής Μονάδας Μαστογράφου της Αντικαρκινικής Εταιρείας, και θα δίνεται η δυνατότητα εξέτασης των συναδελφισσών, που επιθυμούν και πληρούν τις προϋποθέσεις, σύμφωνα με το επισυναπτόμενο Δελτίο Τύπου της Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

    O Πρόεδρος                          Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος      ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος

8-3-17

Συναντήσεις της Γραμματείας Γυναικών με την Πολιτική & Φυσική Ηγεσία της Αστυνομίας

poasy
Αθήνα, 13 Οκτωβρίου 2016
Αρ. Πρωτ.: 600/8/36

 

Συναντήσεις της Γραμματείας Γυναικών με την Πολιτική & Φυσική Ηγεσία της Αστυνομίας

 

Η Γραμματεία Γυναικών της ΠΟΑΣΥ στο πλαίσιο των ενεργειών της για την επίλυση συγκεκριμένων αιτημάτων, συναντήθηκε  χθες και προχθές, με τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτη ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ, με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτριο ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο ΤΣΟΥΒΑΛΑ.

13.10.2016-1

Ευχαριστήρια Επιστολή προς Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτριο ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ

poasy

Αθήνα, 05 Απριλίου 2016

 

Προς: Τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης
        κ. Δημήτριο Αναγνωστάκη

 

Κύριε Γενικέ,

Η Γραμματεία Γυναικών της ΠΟΑΣΥ σας ευχαριστεί γιατί ανταποκριθήκατε στην πρόσκλησή της και συμμετείχατε στην πρώτη συνδιάσκεψη γυναικών της Ελληνικής Αστυνομίας που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα «Παύλος Μπακογιάννης», με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας της Γυναίκας, στις 8 Μαρτίου 2016.

Κατά τη συνεδρίαση, ως γνωστόν, αναδείχθηκαν θέματα μείζονος ενδιαφέροντος και ειδικότερα η επέκταση ορισμένων κατηγοριών αδειών και στο αστυνομικό προσωπικό, αλλά και η ανάγκη δημιουργίας παιδικών σταθμών στις Έδρες των Αστυνομικών Υπηρεσιών.

Η πρότασή μας ειδικά για τις άδειες, έτυχε της άμεσης δικής σας υιοθέτησης και με χαρά λάβαμε γνώση του προωθούμενου προεδρικού διατάγματος για την άμεση εφαρμογή του και στην Ελληνική Αστυνομία.

Η ανταπόκρισή σας αποτελεί αναγνώριση των προσπαθειών της Γραμματείας Γυναικών και έρχεται να επιβεβαιώσει την αναγκαιότητα της περαιτέρω συνεργασίας μας για την επίλυση πολλών άλλων χρονιζόντων αιτημάτων μας.

Ευελπιστούμε στην περαιτέρω συνεργασία με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, τονίζοντας ότι είμαστε στη διάθεσή σας για την ευόδωση των κοινών μας στόχων.

gg poasy ypografes

 

Είσαι Εδώ : Αρχική Σελίδα