Προβλήματα Δ.Α. Φθιώτιδας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Προβλήματα Δ.Α. Φθιώτιδας

poasy

Αθήνα, 01 Mαρτίου 2021

Αρ. Πρωτ.: 200/5/76α

 

Προς: Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ

 

Κοιν.:1)Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας

           Αντιστράτηγο κ. Γεώργιο ΓΙΑΝΝΙΝΑ

        2)Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας

 

Θέμα:Προβλήματα Δ.Α. Φθιώτιδας

 

Κύριε Αρχηγέ,

 

Με το επισυναπτόμενο κοινό έγγραφο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας και της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Στερεάς Ελλάδας, αναδεικνύεται το εύρος των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικές υπηρεσίες και το αστυνομικό τους προσωπικό εξαιτίας των συνεχιζομένων εκτάκτων μέτρων αστυνόμευσης για την αντιμετώπιση της πανδημίας, του μεταναστευτικού, των αστυνομικών συμβάντων και των διαφόρων εκδηλώσεων διαμαρτυρίας που λαμβάνουν χώρα το τελευταίο διάστημα.

Το ποτήρι της οργής έχει ξεχειλίσει, όπως περιγραφικά αποτυπώνεται στο εν λόγω έγγραφο, εξαιτίας αποφάσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς, η οποία σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, δεν λαμβάνει υπόψη της τα αιτήματα του συνδικαλιστικού μας κινήματος αδιαφορώντας για την καταπόνηση του αστυνομικού προσωπικού της Δ.Α. Φθιώτιδας.

Επειδή χρέος της διοίκησης είναι πρωτίστως η αποτροπή των κινδύνων και η προστασία της σωματικής ακεραιότητα τόσο των συναδέλφων όσο και των συμπολιτών μας, παρακαλούμε να εξετάσετε τις καταγγελίες και να δώσετε λύση στα προβλήματα που επισημαίνονται από τους δυο συνδικαλιστικούς φορείς που σας προαναφέραμε.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

 (Το έγγραφο της Ένωσης επισυνάπτεται στο συνημμένο αρχείο)

 

Για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών χρησιμοποιoύμε cookies .