ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ & ΚΟΙΝΩΝΙΑ 11-10-2017
Προβολή του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας κατά την διεξαγωγή του Κλασσικού Μαραθώνιου Δρόμου

Προς: Τις Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις
Θέμα: «Προβολή του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας κατά την διεξαγωγή του Κλασσικού Μαραθώνιου Δρόμου (42,195 μ.) που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Νοεμβρίου 2017, στην Αθήνα»
Στα πλαίσια της διεξαγωγής του εν θέματι αγώνα παρακαλούμε όπως ενημερωθούν τα μέλη σας προκειμένου όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή συμβάλλοντας στην προβολή της Ελληνικής Αστυνομίας και στην ανάδειξη του κοινωνικού της ρόλου.
Εκφράζουμε συμπαράσταση και ευχές για ταχεία ανάρρωση

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Η Ομοσπονδία μας εκφράζει τις ευχές της για ταχεία ανάρρωση στον Διοικητή του Α’ Τμήματος Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας, Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. Βασίλειο Ριζάκο και τη συνάδελφο, Αρχιφύλακα της ίδιας Υπηρεσίας, που τραυματίστηκαν χθες σε τροχαίο ατύχημα στην Νέα Εθνικό Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης.
Οι συνάδελφοί μας, διερχόμενοι με υπηρεσιακό όχημα από το σημείο που είχε ακινητοποιηθεί ένα ΙΧ αυτοκίνητο, επιχείρησαν να βοηθήσουν τον οδηγό του με αποτέλεσμα ένα άλλο διερχόμενο ΙΧ να προσκρούσει στο περιπολικό και να προκαλέσει τον βαρύτατο τραυματισμό του κ. Διοικητού και τον ελαφρύτερο της συναδέλφου.
Όχι στη χειραγώγηση του συνδικαλιστικού κινήματος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Οι Ομοσπονδίες μας εκφράζουν την αντίθεσή τους στην επιχειρούμενη νομοθετική οριοθέτηση της οργάνωσης του συνδικαλισμού των στρατιωτικών, μέσω του άρθρου 27 του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας που προωθήθηκε προς συζήτηση και ψήφιση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, την προηγούμενη εβδομάδα.