Font Size

Cpanel

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Αθήνα, 30 Σεπτεμβρίου 2016
Αρ. Πρωτ.: 200/4/205

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Το προεδρείο της Ομοσπονδίας ανταποκρινόμενο στις προσκλήσεις των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης και Καβάλας, βρέθηκε χθες κοντά στους συναδέλφους μας - μέλη τους, εκφράζοντας την αμέριστη αλληλεγγύη και στήριξη του αγώνα που κάνουν για την επίλυση των τοπικών προβλημάτων και συνακόλουθα του κοινού μας αγώνα για το σταμάτημα του εμπαιγμού που υφίσταται διαχρονικά ο Κλάδος μας από τους Κυβερνώντες.

kavala

 Το πρωί, o Πρόεδρος της Εκτελεστικής Γραμματείας κ. Γρηγόρης Γερακαράκος μαζί  με τον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. κ. Αλέξανδρο Σφελινιώτη, τον Ειδικό Γραμματέα κ. Θεόφιλο Παπαδάκη και τον Αναπ. Ταμία κ. Σταύρο Φέτκο, συμμετείχαν στην ολοήμερη ένστολη διαμαρτυρία της  Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, ενώνοντας τη φωνή του με το δίκαιο αίτημα των συναδέλφων για επίλυση των χρόνιων προβλημάτων, όπως η υποστελέχωση των Υπηρεσιών, οι ελλείψεις σε σύγχρονα μέσα και υποδομές, η απουσία κανόνων υγιεινής και ασφάλειας, η διακοπή της εκπαίδευσης, η επικείμενη αναδιάρθρωση με μηδενικά κονδύλια, κλπ.

Απαντώντας δε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, αναφέρθηκε στο οξυμένο πρόβλημα της λειψανδρίας, της κατάργησης των 6.700 οργανικών θέσεων και του κλεισίματος των προσλήψεων νέων αστυνομικών με αποτέλεσμα να έχει ελαχιστοποιηθεί ο αριθμός των μετακινουμένων συναδέλφων από την Αττική προς τη Θεσσαλονίκη.

Ακολούθως, το προεδρείο με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Ε.Γ. κ. Γρηγόρη Γερακαράκο, τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Χρήστο Μαυραγάνη και τον Αντιπρόεδρο Οικονομικών κ. Βασίλη Πανταζή, συμμετείχε στη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καβάλας, όπου έγινε λεπτομερής ενημέρωση για τις πρωτοβουλίες και τις ενέργειες της Ομοσπονδίας μας αναφορικά με τα τρέχοντα θέματα που μας απασχολούν, όπως το ασφαλιστικό, το μισθολόγιο, ο νέος προϋπολογισμός, η αναδιάρθρωση των υπηρεσιών, η υγιεινή και ασφάλεια και άλλα.

Μιλώντας στους συναδέλφους, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας τους κάλεσε να στηρίξουν τον αγώνα μας, αφιερώνοντας λίγο χρόνο για αυτούς και τις οικογένειές τους. Τόνισε δε ότι ο αγώνας θα κλιμακωθεί με ένστολη πανελλαδική κινητοποίηση από την οποία δεν πρέπει να λείψει κανείς.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

    O Πρόεδρος                       Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος      ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος

 

Είσαι Εδώ : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΑΣΥ 2016 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η