Προσφορά ειδών πληροφορικής ως ένδειξη αλληλεγγύης στο 1ο ΕΠΑΛ Διονύσου «ΖΗΝΩΝ»

Προσφορά ειδών πληροφορικής ως ένδειξη αλληλεγγύης στο 1ο ΕΠΑΛ Διονύσου «ΖΗΝΩΝ»

poasy

Αθήνα, 20 Μαρτίου 2023

Αρ. Πρωτ.: 603/9/8

 

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στο πλαίσιο των αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας για την παροχή βοήθειας στους πληγέντες συνανθρώπους μας μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2022, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Γρηγόρης ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ εξουσιοδότησε τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής κ. Κωνσταντίνο ΤΣΟΥΜΑΝΗ, να παραδώσει σήμερα στο 1ο ΕΠΑΛ «ΖΗΝΩΝ» του Δήμου Διονύσου, υλικό εργαστηρίων πληροφορικής.

Ειδικότερα, το υλικό που παρασχέθηκε από την Ομοσπονδία μας, παραλήφθηκε από τον Διευθυντή του 1ου ΕΠΑΛ Διονύσου «ΖΗΝΩΝ» κ. Νικόλαο ΠΛΕΣΣΑ,  τον Υποδιευθυντή κ. Νικόλαο ΖΑΛΜΑ και τον Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Διονύσου κ. Παναγιώτη ΤΣΟΥΚΑ, τέως αντιδήμαρχο Παιδείας, παρουσία καθηγητών.

Με την σημερινή μας κοινωνική δράση η Ομοσπονδία επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά την αποστολή της ως ένας συνδικαλιστικός φορέας που αφουγκράζεται τις αγωνίες και τις ανάγκες των συμπολιτών μας όταν δοκιμάζονται από φυσικές και όχι μόνο, καταστροφές.

Στέλνοντας και πάλι αυτό το μήνυμα, η Ομοσπονδία εκφράζει την ικανοποίησή της για την συγκινητική αποδοχή της βοήθειας που προσφέρθηκε απλόχερα από τα μέλη μας στο 1ο ΕΠΑΛ Διονύσου «ΖΗΝΩΝ».

Συνεχίζουμε την ανθρωπιστική μας προσπάθεια με ευαισθησία και αυτοπεποίθηση, έχοντας επίγνωση του γεγονός ότι η κοινωνική αναγνώριση που συνοδεύει πάντα τέτοιες ενέργειες, ενδυναμώνει και τον συνδικαλιστικό μας αγώνα με σκοπό την επίλυση και των δικών μας δίκαιων αιτημάτων.

Ευχόμαστε στους καθηγητές και τα παιδιά του 1ου ΕΠΑΛ Διονύσου «ΖΗΝΩΝ», καλή πρόοδο και καλή επιτυχία στις σπουδές τους.

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

         O Πρόεδρος                             Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

Για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών χρησιμοποιoύμε cookies .