Αίτημα για εκπαίδευση των Δοκίμων με τηλεδιάσκεψη

Αίτημα για εκπαίδευση των Δοκίμων με τηλεδιάσκεψη

poasy

Αθήνα, 19 Απριλίου 2024

          Αρ. Πρωτ.: 314/8/16β

 

 

Προς: 1) Τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχαήλ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ

2) Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Δημήτριο ΜΑΛΛΙΟ

 

Θέμα: «Αίτημα για εκπαίδευση των Δοκίμων με τηλεδιάσκεψη»

            

Κύριε Υπουργέ,

Κύριε Αρχηγέ, 

            

Σε συνέχεια της υπ΄ αρ. πρωτ.: 314/8/16 σημερινής ανακοίνωσής μας, κατόπιν προτάσεων που υποβλήθηκαν στην Ομοσπονδία μας τόσο από τον Πρόεδρο της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ορεστιάδας όσο και από άλλους Προέδρους Ενώσεων - αποδέκτες παραπόνων εκ μέρους των θιγομένων συναδέλφων μας - σας καλούμε να επανεξετάσετε τις αποφάσεις σας.   

Ειδικότερα, εφόσον, όπως ενημερωθήκαμε κατά τη διάρκεια σημερινών μας συναντήσεων, απορρίπτετε την προτεινόμενη ματαίωση της επιπλέον εβδομαδιαίας εκπαίδευσης και τη χορήγηση Φύλλων Πορείας απ’ ευθείας για τις οικίες των ενδιαφερομένων, σας καλούμε να μεριμνήσετε για τη διεξαγωγή της εκπαίδευσης αυτής με τηλεδιάσκεψη, δοκιμάζοντας εν τοις πράγμασι και την ετοιμότητα των εκπαιδευτικών μας δομών, αλλά και της Πληροφορικής, στην οργάνωση και διεξαγωγή ενός τέτοιου εγχειρήματος.

Είναι η μόνη λύση που μετά βεβαιότητας θα ανακουφίσει τους Δόκιμους που σε τελική ανάλυση, δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη, για ό,τι έχει συμβεί το τελευταίο διάστημα.

Τέλος, ευελπιστούμε ότι θα ικανοποιηθεί το αίτημά μας για την αποζημίωση των εξόδων (εισιτήρια μετακίνησης, διαμονή, κλπ) των Δοκίμων, όπως μας διαβεβαιώνουν υπηρεσιακοί αξιωματούχοι στους οποίους απευθυνθήκαμε.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.
O Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος

ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος

 

 

 

Για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών χρησιμοποιoύμε cookies .