Με παρέμβαση της Ομοσπονδίας χορηγήθηκαν 400 στολές στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής

Με παρέμβαση της Ομοσπονδίας χορηγήθηκαν 400 στολές στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής

poasy

Αθήνα, 10 Μαΐου 2024

          Αρ. Πρωτ.: 403/6/31

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Μετά από συντονισμένες ενέργειες της Ομοσπονδίας μας και σε συνεργασία με τους αντιπροσώπους μας στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής, που ανέδειξαν πρώτοι το αίτημα, χορηγήθηκαν έπειτα από πολλά χρόνια και για πρώτη φορά, 400 ειδικές στολές προσωπικού.

Ειδικότερα, οι αντιπρόσωποί μας κ.κ. Κωνσταντίνος ΛΕΦΑΤΖΗΣ, Αποστόλης ΚΑΡΓΑΣ και Αλέξης ΓΚΟΓΚΟΣ ενημέρωσαν τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Γρηγόρη ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ ότι το αίτημα της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής προς την αρμόδια Διεύθυνση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για αντικατάσταση των φθαρμένων στολών του αστυνομικού προσωπικού, κρίθηκε ότι έπρεπε να ικανοποιηθεί με κονδύλια της Διεύθυνσης Αλλοδαπών.

Ακολούθησαν παρεμβάσεις της Ομοσπονδίας στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και στον αρμόδιο Κλάδο, οπότε τελικά εγκρίθηκε η απαιτούμενη δαπάνη για την πραγματοποίηση του προβλεπόμενου μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια των στολών και τη διάθεσή τους, εν τέλει, σταδιακά έως και πριν από μερικές ημέρες, στο Κεντρικό της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, στο Τμήμα Αλλοδαπών Αθηνών, στο Τμήμα Αλλοδαπών Πειραιά - Σταθμό Ελέγχου Διαβατηρίων –Συναλλάγματος, στο Τμήμα Επιστροφών, στο Τμήμα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης και στο ΠΡΟΚΕΚΑ Ταύρου.

Η Ομοσπονδία, αφουγκραζόμενη πάντα τις αγωνίες των συναδέλφων μας, κάθε φορά που για διάφορους λόγους η αστυνομική διοίκηση δεν ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της, εργάζεται μεθοδικά και επιτυγχάνει πραγματικά τα αποτελέσματα που προσδοκά όλο το αστυνομικό προσωπικό από το συνδικαλιστικό μας κίνημα.

 

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.
O Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος

 

Για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών χρησιμοποιoύμε cookies .