Στο Λευκό Πύργο στις 6 Σεπτεμβρίου: Να μετατρέψουμε την αγανάκτησή μας σε οργισμένο «ποτάμι»

Στο Λευκό Πύργο στις 6 Σεπτεμβρίου: Να μετατρέψουμε την αγανάκτησή μας σε οργισμένο «ποτάμι»

poasy

Αθήνα, 29 Αυγούστου 2024

Αρ. Πρωτ.: 200/2/246α

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 

Συνεδρίασε χθες το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας και ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο της Εκτελεστικής Γραμματείας κ. Γρηγόριο ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ για την τρέχουσα συνδικαλιστική μας δράση με επίκεντρο την προετοιμασία της προγραμματισμένης πανελλαδικής ένστολης συγκέντρωσης διαμαρτυρίας των Ομοσπονδιών  των Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων,  στη Θεσσαλονίκη, στις 6 Σεπτεμβρίου 2024.

Ειδικότερα, ο κ. Πρόεδρος επισήμανε τη σημασία της μαζικής συμμετοχής των συναδέλφων μας από όλη τη χώρα, δεδομένου ότι στο αστυνομικό σώμα υπάρχει έντονος αναβρασμός εξαιτίας της μη αντιμετώπισης των οξυμένων προβλημάτων της αστυνομίας, με ευθύνη της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας, αλλά και της κυβέρνησης συνολικότερα.

Όπως τόνισε, υποχρέωση και ευθύνη όλων μας είναι να ενημερώσουμε επισταμένα τα μέλη μας για τις ευθύνες των κυβερνώντων για όσα μας έχουν στερήσει, καλώντας τα να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση και να δώσουν το δικό τους μοναδικό «παρών», ειδικά αυτήν την περίοδο, όπου θα γίνουν εξαγγελίες για την οικονομική πολιτική του επόμενου έτους. Όλοι πρέπει να γνωρίζουν, επίσης, καθαρά και ξάστερα ότι η αποτελεσματικότητα του αγώνα μας κρίνεται και από τη συμμετοχή των μελών μας, όπως συνέβη π.χ. με την επιτυχημένη συγκέντρωσή μας πριν δυο χρόνια στη Θεσσαλονίκη, όπου και πετύχαμε την ικανοποίηση του αιτήματός μας για την υπερεργασία. Τα αιτήματα που διεκδικούμε, άλλωστε, είναι γνωστά στους κυβερνώντες και αυτοί είναι υπόλογοι έναντι όλων χρόνια τώρα με την αδιαφορία τους.

Ως Ομοσπονδία, καλούμε όλες τις Ενώσεις και προσωπικά κάθε συναδέλφισσα και κάθε συνάδελφο, να δώσουμε όλοι μαζί και αυτή τη μάχη. Η επιτυχής έκβαση του αγώνα βρίσκεται στην ενότητα και κρίνεται τώρα με την ενεργητική μας παρουσία στο Λευκό Πύργο. Η πρόκληση είναι μεγάλη.

Να μετατρέψουμε την αγανάκτησή μας σε οργισμένο «ποτάμι» ένστολων διαδηλωτών!

Να αντιληφθούν επιτέλους οι κυβερνώντες τη δύναμή μας: Χωρίς τον αστυνομικό, ασφάλεια δεν υπάρχει.  Στείλε το μήνυμα μαζί μας!

Η επιτυχία είναι στα χέρια όλων μας.

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.
O Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος

Για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών χρησιμοποιoύμε cookies .