Δεν ξέρουν τι ψηφίζουν!

Δεν ξέρουν τι ψηφίζουν!

poasy

Αθήνα, 10 Οκτωβρίου 2024

Αρ. Πρωτ.: 503/4/111ε

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Απαντώντας σε όσους αμφισβητούν και λοιδορούν τις πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις της Ομοσπονδίας αναφορικά με τις μειωμένες δαπάνες μετακίνησης αστυνομικών, που ψηφίστηκαν χθες από τη Βουλή των Ελλήνων, οφείλουμε να τους τονίσουμε ότι, στην πρόσφατη συνεδρίαση του Διοικητικού μας Συμβουλίου, την 02/10/2024, αποφασίστηκε ομόφωνα και μάλιστα παρουσία του νομικού συμβούλου της Ομοσπονδίας κ. Χάρη ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ η προσφυγή στην ελληνική δικαιοσύνη, υπό την σκέπη της Ομοσπονδίας, με σκοπό την προστασία των συναδέλφων μας, όλων εκείνων δηλαδή που θίγονται από τις κατάπτυστες τροπολογίες του άρθρου 37 του Νόμου 5079/2023.

Προφανώς, στη σπουδή τους να επιδείξουν «έργο» αντιπολιτευόμενοι το Προεδρείο της Ομοσπονδίας και καιροσκοπικά ενεργούντες, λησμονούν αυτά που ελέχθησαν στη συνεδρίαση του ΔΣ και τα οποία αποδέχθηκαν, αφού θα ήταν βεβαίως παράλογο να εκφράσουν αντιρρήσεις σε οποιαδήποτε πρότασή μας για την δικαστική διεκδίκηση των δικαιούμενων αποζημιώσεων των συναδέλφων μας.

Τους παραπέμπουμε, λοιπόν σε αυτά για τα οποία οφείλουν να ενημερώνουν τους συναδέλφους μας, εφόσον διεκδικούν συνδικαλιστικές αρμοδιότητες, και τα οποία δεν είναι άλλα:

Α) από τα έγγραφα που αφορούν ένα τόσο σοβαρό ζήτημα,

Β)  από την παρέμβαση-ομιλία  του Προέδρου της Ομοσπονδίας κ. Γρηγόρη ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΥ στη Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, όπου με σαφή και κατηγορηματικό τρόπο καταγγείλαμε την πρόδηλη αντισυνταγματικότητα της επίδικης διάταξης.

Λείπουν από τους αγώνες μας, ας σταματήσουν επιτέλους να «λείπουν» και από τις συνεδριάσεις των οργάνων μας, διότι μετά λύπης μας διαπιστώνουμε ότι δεν ξέρουν τι ψηφίζουν!

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.
O Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος

 

Για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών χρησιμοποιoύμε cookies .