Εγκρίθηκε το αίτημα αναμόρφωσης Προϋπολογισμού του Ειδικού Λογαριασμού ΤΑ.Π.Α.Σ.Α.

Εγκρίθηκε το αίτημα αναμόρφωσης Προϋπολογισμού του Ειδικού Λογαριασμού ΤΑ.Π.Α.Σ.Α.

poasy

Αθήνα, 27 Σεπτεμβρίου 2023

Αρ. Πρωτ.: 200/4/309η

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά από έντονες πιέσεις της Ομοσπονδίας μας σε διάφορα επίπεδα και σε συνεργασία με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, σε συνέχεια του από 18 Σεπτεμβρίου 2023 εγγράφου μας (Αρ. Πρωτ.: 200/4/309στ) προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Ιωάννη ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο κ. Λάζαρο ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟ και άλλους, σας ενημερώνουμε ότι επετεύχθη η ικανοποίηση του αιτήματός μας και αναμορφώθηκε ο Προϋπολογισμός του Ειδικού Λογαριασμού του ΤΑ.Π.Α.Σ.Α., ώστε να τύχουν άμεσης ενίσχυσης οι πληγέντες από τη θεομηνία «Daniel», αλλά και να ικανοποιηθούν και παλαιά αιτήματα συναδέλφων που ήταν σε εκκρεμότητα λόγω έλλειψης κονδυλίων.

Η Ομοσπονδία κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε η σχετική απόφαση να λάβει έγκαιρα τις υπογραφές των αρμοδίων αξιωματούχων του Δ.Σ. του ΤΑ.Π.Α.Σ.Α., του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, καθώς και του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Αθανάσιου ΠΕΤΡΑΛΙΑ, προκειμένου να αναρτηθεί αυτή στη «Διαύγεια» και να αρχίσει η εκτέλεσή της.

Όπως έχουμε επισημάνει, η Ομοσπονδία από την πρώτη στιγμή βρέθηκε και βρίσκεται δίπλα στο συνάδελφο, επουλώνοντας, στο μέτρο που της αναλογεί, πληγές που άφησε πίσω της το καταστροφικό πέρασμα της θεομηνίας.

Συνεχίζουμε το ίδιο αποφασιστικά, όπου και όταν απαιτείται, για τις ανάγκες των συναδέλφων μας.

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

         O Πρόεδρος                             Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

Για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών χρησιμοποιoύμε cookies .