Επίδοση στρατιωτικών εγγράφων

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Επίδοση στρατιωτικών εγγράφων

poasy

     Αθήνα,09 Απριλίου 2024

          Αρ. Πρωτ.: 800/10/9a

 

 

Προς: 1) Τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχαήλ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ

           2) Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Δημήτριο ΜΑΛΛΙΟ

 

Κοιν.: Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ορεστιάδας

 

Θέμα: «Επίδοση στρατιωτικών εγγράφων»

 

Κύριε Υπουργέ,

Κύριε Αρχηγέ,

 

Η Συνδικαλιστική Ένωση αστυνομικών Υπαλλήλων Ορεστιάδας, με βάση τα παράπονα που έλαβε από συναδέλφους που υπηρετούν στα Αστυνομικά Τμήματα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, ανέδειξε το μείζον πρόβλημα της διακίνησης - επίδοσης στρατιωτικών εγγράφων σε βαθμό που υπερβαίνει κατά πολύ τις αντοχές και τις δυνατότητες του διαθέσιμου προσωπικού.

Δεδομένων των προβλημάτων που καλείται να αντιμετωπίσει γενικότερα η Διεύθυνση Αστυνομίας Ορεστιάδας, είναι «πολυτέλεια» ακόμα να κατασπαταλάται αστυνομική δύναμη για τη διακίνηση χιλιάδων εγγράφων. Όταν αυτά δύνανται να αποκτήσουν ηλεκτρονική μορφή και με αντίστοιχη διαδικασία να φτάνουν στους παραλήπτες τους κατά τρόπο ταχύτατο και αδιαμφισβήτητο, είναι άξιον απορίας για ποιο λόγο δεν υπάρχει ο επιζητούμενος εκσυγχρονισμός της διαδικασίας.

Παρακαλούμε όπως, σύμφωνα και με το επισυναπτόμενο έγγραφό μας, λάβετε υπόψη σας το ιστορικό των ενεργειών της Ένωσης, αλλά και της υπηρεσίας, για την επίλυση του προβλήματος, και απευθυνθείτε στους αρμοδίους για την ανάληψη των ευθυνών που τους αναλογούν.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.
O Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος
   
   

 

Για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών χρησιμοποιoύμε cookies .