Ανοικτή επιστολή της Π.Ο.ΑΣ.Υ. προς τους Υποψήφιους Ευρωβουλευτές

Ανοικτή επιστολή της Π.Ο.ΑΣ.Υ. προς τους Υποψήφιους Ευρωβουλευτές

poasy

Αθήνα, 25 Μαΐου 2024

Αρ. Πρωτ.: 600/9/132

 

Αξιότιμοι κύριοι,

Αξιότιμες κυρίες,

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, ως μέλος της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Αστυνομικών (EuroCOP - European Confederation of Police), ενόψει των επικείμενων εκλογών της 9ης Ιουνίου 2024 για την ανάδειξη των νέων μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, απευθύνεται προς εσάς, προκειμένου να σας καταστήσει κοινωνό του Μανιφέστου θέσεων της EuroCOP, το οποίο ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της εαρινής συνάντησης των αντιπροσώπων της, στη Μάλτα, στις 17 Απριλίου τρέχοντος έτους.

Κοινή δέσμευση και υποχρέωση όλων των μελών της EuroCOP ήταν ότι το Μανιφέστο αυτό θα τεθεί υπόψη σας από τις εθνικές Ομοσπονδίες των κρατών – μελών, έτσι ώστε το περιεχόμενό του να απασχολήσει το δημόσιο διάλογο και κυρίως να τύχει της δέουσας προσοχής κατά την προσεχή θητεία των νέων οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όπως τονίζεται, αυτές οι αλλαγές θα διαμορφώσουν τη μελλοντική νομοθετική ατζέντα της Ε.Ε. και άρα η συμβολή σας πρέπει να είναι σημαντική.

Προκειμένου να διασφαλιστεί ότι τα θέματα προτεραιότητας για τους αστυνομικούς στην Ευρώπη, λαμβάνονται υπόψη από τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής, η EuroCOP σας καλεί να εργαστείτε προς την κατεύθυνση υιοθέτησης και υλοποίησης των θέσεων που αναφέρονται αναλυτικά στο συγκεκριμένο Μανιφέστο.

Εκ των προτέρων σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον και την υποστήριξή σας στον αγώνα μας με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας των αστυνομικών της Ευρώπης και συνακόλουθα για τη θωράκισή τους έτσι ώστε οι υπηρεσίες που παρέχουν να είναι πιο αποτελεσματικές και πιο χρήσιμες για όλες και όλους τους διαβιούντες στην ευρωπαϊκή ήπειρο. 

Με εκτίμηση,

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.
O Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος

ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος

Οι θέσεις της Eurocop βρίσκονται στο συνημμένο αρχείο

Περιμένετε ...

Για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών χρησιμοποιoύμε cookies .