Υπόμνημα για την υποστελέχωση της Δ.Α. Φθιώτιδας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Υπόμνημα για την υποστελέχωση της Δ.Α. Φθιώτιδας

poasy

Αθήνα, 29 Αυγούστου 2024

Αρ. Πρωτ.: 301/1/200α

   

 

Προς: 1)Τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχαήλ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ

 

          2)Τον Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Δημήτριο ΜΑΛΛΙΟ

 

Κοιν.: Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας

 

Θέμα: «Υπόμνημα για την υποστελέχωση της Δ.Α. Φθιώτιδας»

 

 

Κύριε Υπουργέ,

Κύριε Αρχηγέ,

 

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας, με το επισυναπτόμενο έγγραφό της, αναδεικνύει υπό τη μορφή Υπομνήματος, το οξύτατο πρόβλημα της υποστελέχωσης της Δ.Α. Φθιώτιδας, προς ενημέρωση των τοπικών κυβερνητικών στελεχών, των αιρετών εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης, καθώς και των υπηρεσιακών αξιωματούχων.

Η Ένωση, με τον πλέον σαφή τρόπο εκφράζει την αγωνία της για το μέλλον της αστυνομίας στην Περιφερειακή ενότητα  Φθιώτιδας και σας καλεί να λάβετε υπόψη τα αδιάψευστα στοιχεία που παραθέτει, ώστε να αναθεωρήσετε την τακτική που ακολουθείτε. Ιδίως δε τις συνεχιζόμενες αναγκαστικές αποσπάσεις που εκτελούνται άνευ συναινέσεως του αστυνομικού προσωπικού προς ενίσχυση άλλων αστυνομικών υπηρεσιών, και μάλιστα χωρίς να υπολογίζονται οι επιπτώσεις αυτών.

Είναι αδιανόητο να εξακολουθείτε να κωφεύετε στις προειδοποιήσεις των συναδέλφων μας, αντιμετωπίζοντας αυτούς, αλλά και τους συμπολίτες μας στην επαρχία ως δεύτερης κατηγορίας ανθρώπους. Μην επιτρέψετε η αστυνόμευση του νομού Φθιώτιδας να συνεχίσει να βρίσκεται στην τύχη της και οι κάτοικοί της να στηρίζονται πλέον και αποκλειστικά στο αστείρευτο φιλότιμο των αστυνομικών μας. 

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.
O Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
    ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος          ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος

 

Για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών χρησιμοποιoύμε cookies .