Αντιπροσωπεία της ΠΟΑΣΥ στον εορτασμό των Εισοδίων της Θεοτόκου στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών

Αντιπροσωπεία της ΠΟΑΣΥ στον εορτασμό των Εισοδίων της Θεοτόκου στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών

poasy

Αθήνα, 22 Νοεμβρίου 2023

Αρ. Πρωτ.:603/6/11

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Με τον προσήκοντα σεβασμό και θρησκευτική ευλάβεια εορτάστηκαν και φέτος τα Εισόδια της Θεοτόκου στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών στη Λεωφόρο Αθηνών και Αντιγόνης στην Αθήνα, όπου έχει κατασκευαστεί ένα όμορφο και απέρριτο εκκλησάκι προκειμένου οι πιστοί να προσκυνούν την αγία εικόνα των Εισοδίων της Θεοτόκου.

Η σεπτή τελετή διοργανώθηκε από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Ταξίαρχο κ. Χρήστο ΜΗΛΙΩΤΗ και η Ομοσπονδία μας εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο αυτής κ. Γρηγόρη ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ παρουσία και των αντιπροσώπων κ.κ. Βρεττού ΓΚΟΥΜΑ και Δημητρίου ΠΟΥΛΙΟΥ.

Η Θεία Λειτουργία τελέστηκε από τον Προϊστάμενο της Θρησκευτικής Υπηρεσίας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη Αλέξιο ΚΟΥΡΤΕΣΗ.

Ευχόμαστε ο εορτασμός των Εισοδίων της Θεοτόκου να τονώνει την πίστη και να ενισχύει το ηθικό των συναδελφισσών και των συναδέλφων που υπηρετούν σε μια νευραλγική υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, η διαρκής αναβάθμιση της οποίας δεν πρέπει να απουσιάζει από τις προτεραιότητες κανενός.

 Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

         O Πρόεδρος                             Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

Για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών χρησιμοποιoύμε cookies .